milos-v piše:@van
ja imam isti problem sa focusom ,dijagnostika mi kaze da se check engine pali zbog lambde.jel si ti nesto probao da resavas ili vozis tako kako je?
imam iste te simptome...
Мени пријављује ДТЦ 9202 , а то је струјно коло показивача горива . Мада и сам видим да је нешто блентав показивач .
На мотору нема грешака , ламбда сонда ради ок , ваљда , јер када се прикључи лаптоп за плински рачунар , види се лепо како шета напон горе-доле око 0.5 волти . Још нисма решавао проблем , треба да одем до Драгомира , да се изчитају прараметри рада мотора преко дијагностике , када је мотор хладан .
Са ресетованим рачунаром ради ок , али када покупи параметре , крене да брљави .
Што се тиче сонди , све ускопојасни сонде раде исто , једино је питање колико има жица за сигнали и за грејач .
Све су оне прављене да дају 0.45-0.5 волти када је идеално сагоревање . Рачунар стално мрда смешу годе доле и региструје када је идеално сагоревање , преко сонде и онда зна како колико горива када треба , јер у зависности од оптерећења мотора , однос горива и ваздуха није константан .
Е да ли универзална сонда је лепо калибрисана па даје исти напон у истим условима као и нека скупља то не знам . Те сонде и када су бош , нису скупе . Гледај на нету колико су . 20-30 ак евра . Од 50-60 евра имају да се купе широкопојасне сонде , које припадају другој категорији , и много софистициранијем систему контроле мотора .