Ford Focus 1.8 TDci - seckanje u voznji
Moderator: Dragomir
- andrej86
- Poruka: 7
- Član foruma od: četvrtak, 3. mar. 2011. u 15:03h
Ford Focus 1.8 TDci - seckanje u voznji
Pozdrav svima, treba mi pomoc
Imam Ford Focus 1.8 TDci 2002. g, pre nedelju dana odradio sam servis, zamenio sve filtere i ulje. Na samom servisu imao je problem, jedva je povukao gorivo tako da mu je trebalo prilicno dosta verglanja da upali. Nakon toga su nastali problemi, redovno seckanje u voznji, slabo vuce, kad ubrzava stuca kao lud, pogotovo kad je hladan. Drzim na 2000 obrtaja npr a on stuca stalno.
Opet sam otisao kod majstora, skinuo opet filter goriva, prikacio i opet je jedva upalio i opet isto. Kaze da je povukao neku prljavstvinu i da su najverovatnije dizne zacepljene, da vozim par dana i ako ne prestane da odem kod njega pa da ih skida. Sta mislite sta mu moze biti?
Motor je i do sada bio bucan i trese a sada je jos bucniji mada kako sam video na forumu to je verovatno zbog nosača.
Imam Ford Focus 1.8 TDci 2002. g, pre nedelju dana odradio sam servis, zamenio sve filtere i ulje. Na samom servisu imao je problem, jedva je povukao gorivo tako da mu je trebalo prilicno dosta verglanja da upali. Nakon toga su nastali problemi, redovno seckanje u voznji, slabo vuce, kad ubrzava stuca kao lud, pogotovo kad je hladan. Drzim na 2000 obrtaja npr a on stuca stalno.
Opet sam otisao kod majstora, skinuo opet filter goriva, prikacio i opet je jedva upalio i opet isto. Kaze da je povukao neku prljavstvinu i da su najverovatnije dizne zacepljene, da vozim par dana i ako ne prestane da odem kod njega pa da ih skida. Sta mislite sta mu moze biti?
Motor je i do sada bio bucan i trese a sada je jos bucniji mada kako sam video na forumu to je verovatno zbog nosača.
-
- Poruka: 427
- Član foruma od: sreda, 18. feb. 2009. u 08:44h
Re: Ford Focus 1.8 TDci - seckanje u voznji
promeni majstora
- nikola_focus
- Poruka: 1498
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Nemoj da ti uzima pare bezveze, tesko da moze toliko prljavstine da prodje kroz nov filter, kakav god da je.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- andrej86
- Poruka: 7
- Član foruma od: četvrtak, 3. mar. 2011. u 15:03h
pa onda sta moze da mu bude?
- nikola_focus
- Poruka: 1498
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Prvo dijagnostika pa onda da se vidi sta raditi, on sam najbolje zna sta mu je.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia