ford galaxy problem u vožnji
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: subota, 2. feb. 2013. u 15:22h
ford galaxy problem u vožnji
Vozim ford galaxy tdi 2002 god. U toku vožnje mi se desilo da je auto izgubio obrtaje, ponaša se kao da je izbačen iz brzine i radi na pojačanom leru, i gotovo da ne prima gas. kad sam ga ugasio i ponovo upalio radio je normalno. nakon pređenih 10 km, se ponovilo. Gorivo sipam isljučivo na Nisu. Auto je prešao svega 44000 km (realnih- nasledstvo). Molim vas, šta bi moglo da bude ?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: ford galaxy problem u vožnji
Nisam ispratio, kad se to desi i nagaziš na pedalu gasa, nema nikakve (odnosno ima vrlo male promene), ili se auto ponaša kao da je na leru (brzo ode u više obrtaje)?
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Upravo ovo prvo, kad nagazim na pedalu gasa ne reaguje, ili možda neznatno. kad zaustavim auto, ponovo startujem sve je u redu, nakon desetak kilometara ponovo. prvi put se desilo u vožnji pri 80 km , a drugi put kad sam kretao u prvoj. Hvala !
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Tipujem na elektroniku pedale gasa, kompjuter ili nešto od elektrike između ta dva (vodovi, releji, ležišta osigurača i sl.)... Strujno kolo tempomata se preklapa sa tim strujnim kolom, tako da može biti i nešto vezano sa time, ako uopšte postoji na tvom autu.
Oštećenje može biti i očigledno, a možda je samo u nekoj kutijici izgoreo neki deo. Nisam stručnjak, ali ako metodom eliminacije ne budeš mogao da odrediš uzrok problema, mislim da će biti vreme za posetu servisu.
Oštećenje može biti i očigledno, a možda je samo u nekoj kutijici izgoreo neki deo. Nisam stručnjak, ali ako metodom eliminacije ne budeš mogao da odrediš uzrok problema, mislim da će biti vreme za posetu servisu.
pozdrav, Bojan

-
Moj auto nema tempomat, možete li mi preporučiti neki dobar servis, ja sam iz Sombora.
- dax92
-
- Poruka: 7633
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Mozes i VW servis, jer je tu njihov motor, a Galaxy je isto sto i Sharan.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
Hvala !! Danas sam vozio jedno desetak kilometara i ništa se ne dešava, ali svakako ću do servisera na "Konsultacije" , inače putujem autom na posao, svakodnevno prelazim minimum 100 km. i nemam alternativu, tako da mi je auto (dobar) od "Životnog" značaja. Do sada sam vozio manje aute, i nikad forda, tako da sa ovim nemam ama baš nikakvog iskustva.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
To je wv sa fordovim znakom