Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus 1.8tdci-loše pali

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
birda
Poruka: 12
Član foruma od: utorak, 29. jan. 2013. u 09:15h

Focus 1.8tdci-loše pali

Poruka od birda » četvrtak, 31. jan. 2013. u 08:52h

Pozdrav...
Prije par mjeseci sam kupio Focusa 1.8tdci 2003g i nedavno su počeli problemi s njim....
Kad sam palio ujutro auto ili kad duže stoji uvijek kao upali i odma se ugasi ali od drugog puta upali,dok jedan dan nije htio nikako upaliti...tad mu je zamijenjen naftni filter i onda je palio nekih 20 dana dok se opet nije desilo da neće da upali...onda su mi rekli da anlanser i alternator nisu u redu pa su i njih odradili,grijači vađeni i provjereni u redu su...ali drug dan tek iz 10-tog puta upali..tad su provjeravali dizne kao sve su u redu samo kod jedne kao neka elektronika otišla i nju su zamijenili ali auto opet isto pali dakle upali se i odma ugasi i od drugog puta upali...stvarno ne znam kome ga više voziti jer u Mostaru izgleda i nema nekog majstora za Forda :mad:
Boris

popovicvl
Poruka: 5671
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Re: Focus 1.8tdci-loše pali

Poruka od popovicvl » četvrtak, 31. jan. 2013. u 08:59h

Proveri senzor bregaste, kosta 20-30tak eura, menja se za 60tak sec. Cest je to problem pa malo pretrazi teme, dok se neko ne javi sa vise iskustva sa tdci.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“