tako je,a pre nego sto ga je ovaj uzeo,prosle godine milim da je bila oko 5900 (al nisma siguran jer sam se ja tripovo da mu tolko pondim,nemogu da se setim)
Porukaod DzoniPv » ponedeljak, 28. jan. 2013. u 23:18h
Realno ova astrica je masina,sve od opreme al ko je lud dati 7000...mozes focusa 2008 da biras kakvog oces
Sad nesto bez veze cackam po renoovom forumu i predstavlja neki lik renoa 4,u redu sto je covjek predstavio svoje auto,al je najjace sto su svi clanovi ODUSEVLJENI tom cetvorkom i traze jos slika ne shvatam to odusevljenje
dax92 piše:poprilican raritet ako je u dobrom stanju!
ima jedan komsija Reso 5 u stvarno odlicnom stanju. Cak se uvek okrenem za njim!
U pravu si ti al je ruzan brate mili jedina dobra stvar sto se jako tesko mozes prevrnuti sa njim ne mogu da svarim podatak koji sam negdje procitao da je to najprodavaniji francuski auto
Ako mislis na Reno 4, da ga je tesko prevrnuti, mogu da posvedocim da to nije istina. Od CK (Usce) prema Savi, pa naglo desno pod most. Ortak ostao da visi na pojasu, pa se zbunio, pa ga otkopcao, pa tresnuo na glavu. Jos dvojca se istumbali pozadi. Vozacu se pojas otkinuo iz "korena", kao nozem presecen. A neki nismo hteli se vozimo.
Ne mogu da shvatim da je "katrica" postala raritet. Prosle godine jedan prijatelj je svoju gurnuo u Dunav.
Vladan piše:Ako mislis na Reno 4, da ga je tesko prevrnuti, mogu da posvedocim da to nije istina. Od CK (Usce) prema Savi, pa naglo desno pod most. Ortak ostao da visi na pojasu, pa se zbunio, pa ga otkopcao, pa tresnuo na glavu. Jos dvojca se istumbali pozadi. Vozacu se pojas otkinuo iz "korena", kao nozem presecen. A neki nismo hteli se vozimo.
Ne mogu da shvatim da je "katrica" postala raritet. Prosle godine jedan prijatelj je svoju gurnuo u Dunav.
A vjerujes li da ja znam budala sto su ga namjerno pokusavali da prevrnu,experimentisali,nisu uspjeli,kaze nagne se na stranu nenormalno a nece da se prevrne.
Vladan piše:Ako mislis na Reno 4, da ga je tesko prevrnuti, mogu da posvedocim da to nije istina. Od CK (Usce) prema Savi, pa naglo desno pod most. Ortak ostao da visi na pojasu, pa se zbunio, pa ga otkopcao, pa tresnuo na glavu. Jos dvojca se istumbali pozadi. Vozacu se pojas otkinuo iz "korena", kao nozem presecen. A neki nismo hteli se vozimo.
A vjerujes li da ja znam budala sto su ga namjerno pokusavali da prevrnu,experimentisali,nisu uspjeli,kaze nagne se na stranu nenormalno a nece da se prevrne.
Verujem. I ovaj je bio, ono naginje se naginje, oooo, oce nece, ali prevrte se na kraju. Mozda zavisi koliko ljudi ima unutra, pa ovi sto su pozadi pretegnu?