da li se isplati servisirati fabricku ili uzeti polovnu od Sima i Gileta ?
da li je moguce ubaciti od 1.6tdci fokusa ili 1.8tdci turbinu?
svaki savet je dobrodosao jer ja nemam predstavu sta da radim po tom pitanju

Moderator: Dragomir
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
A izgubio samo katalizator.sasa_f1 piše:Ono sto sam dobio je: lakse izvlacenje u vise obrtaje, dosta je motor rastereceniji u visim obrtajima, pogotovo pri motornom kocenju. I ono meni najlepse, turbina zvizdi kao blesava (pre se mogla lepo cuti samo do 2000rpm.)
Shomy, ako je tacno sve sto forumasi pisu, posle tih akcija tvoja fiesta ce stvarno da ide 220.Shomy_ksh piše:novo pitanjeSpoilerShowne prihvatam soluciju "vozi tako i ne diraj nista" jer Fiestu u skorije vreme cekaju EGR off, IC in, katalizator off i mapiranje...tako da bi sva ta dodavanja pogorsalo stanje menjaca.
Sraf polugice turbineShomy_ksh piše:da se razumemo, nisam ekspert ali moze se reci da poznajem i raspoznajem tuning. znam da ovim gore navedenim stavkama ne mogu da Fiesti dam krajnju brzinu ali ce zato sigurno njena krajnja brzina biti lakse postignuta (dobicu na ubrzanju)
takodje znam da za slobodan luft, ali ovo je za nijansu veci luft od slobodnog![]()
@fiestars - koj sraf ? nisam ispratio tuning temu ?