kada je motor hladan(stoji oko 10 sati ili duze) tesko pali, a kada upali sa malo muke, i ugasis ga normalno istog trenutka, pali kao mina... takodje kada je motor vruc ili kada stoji 2-3 sata... i hocu da ga upalim, kad ugasi grejace... pali kao mina...
problem je da kada stoji duze vremena, ugasi grejace i pocne da vergla, iz auspuha izlazi crni dim, ima nafte jelte, i vergla tako nekih 20sec, naravno sa pauzama.

zamenuo grejace, akumulator 72Ah, rucnu pumpu, filter goriva, dizne stavio nove. ugradio nepovratni ventil ispred filtera za gorivo. sta je problem? ubio sam se da ga resim i imam par teorija. posto pusta naftu na ventilu koji gasi motor na bos pumpi, u maleckim i zanemarljivim kolicinama, pa mislim da tu uvuce fals vazduh ako je to moguce? druga je ta da ipak nisam lepo vratio filter goriva kad sam menjao... treca, da mi je crko regulator u bos pumpi pa prilikom verglanja ubrizgava previse nafte pa presisava zbog crnog dima... mada opet zasto kasnije extra pali i odlicno ide i vuce... mozda nesto cetvrto. hvala vam. cini mi se kao da kada stoji, vrati negde naftu pa mu treba vremena da je opet povuce i nabije pritisak...