ford fokus 18tdci radi kao traktor
Moderator: Dragomir
- milosninkovic
- Poruka: 150
- Član foruma od: nedelja, 20. sep. 2009. u 23:08h
- Kontakt:
ford fokus 18tdci radi kao traktor
100ljudi 120 majstora 157 misljenja?????? neko kaze pumpa,neko kaze dizne,neko kaze pumpa u rezervoaru....kompjuter ne pokazuje nista,sem oscilacija u radu za koje bi i gluv cuo kada pocne da preskace...sta da radim? 1000e mi traze za servis?????sta da radim
dali je jos neko imao problema sa 1.8tdci motorom?od kada sam oprao motor on ne moze da se sastavi sa radom...jedini posten majstor mi je rekao,ne menjaj dizne bez pumpe i ciscenja rezervara i menjanja filtera...drugim recima jeftija je generalna nego taj sistem goriva?dali je normalno0 da majstor u kanalu fizikalicusi za skidanje dizni,pumpe,menjanja filtera,pranja rezervoara i produvavanje instalacije uzme samo 80e,a ''bosista'' za rad na stolu za remont 4dizne i 1pumpe uzima 850e?????ima li tu logike????
dali je jos neko imao problema sa 1.8tdci motorom?od kada sam oprao motor on ne moze da se sastavi sa radom...jedini posten majstor mi je rekao,ne menjaj dizne bez pumpe i ciscenja rezervara i menjanja filtera...drugim recima jeftija je generalna nego taj sistem goriva?dali je normalno0 da majstor u kanalu fizikalicusi za skidanje dizni,pumpe,menjanja filtera,pranja rezervoara i produvavanje instalacije uzme samo 80e,a ''bosista'' za rad na stolu za remont 4dizne i 1pumpe uzima 850e?????ima li tu logike????
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: ford fokus 18tdci radi kao traktor
Bosisti su cudo od ljudi a ostalo sam ti rekao
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- zelimir
- Poruka: 85
- Član foruma od: nedelja, 3. maj 2009. u 00:53h
Gagi jesi razmišljao da primiš jednog Boschistu u servis vidis da sve vise ljudi trazi pomoć 

- Dragomir
- Oficijalni serviser
Jesam razmisljao ali meznam i ovako mi je muka od njih a ne da ga gledam svaki dan :-(
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- milosninkovic
- Kontakt:
druze ja te ne pitah,sta ce biti sa autom nakon zamene pumpe i dizni????dali ce ici bolje,dali ce manje da trosi ili sta vec...i sta cemo ako nije ni do dizni ni do pumpe???? dali onaj rasprsivac ume da pravi problema???imam osecaj da u njemu ima nesto sto jebe ale....dali je moguce da nekad radi ok a nekad ne i da je to do dizni i pumpe.....zar nije logicno kada crkne crkne,a ne da cas radi cas ne?????meni tu sve nesto mirise na elektroniku.....
ljudi vi necete verovati ja sam se razboleo zbog auta...povracam,ne izlazim iz wc-a.noge mi klecaju,a glava me odkida.... gori sam od Steve Zigona u majstorskoj radionici....
ljudi vi necete verovati ja sam se razboleo zbog auta...povracam,ne izlazim iz wc-a.noge mi klecaju,a glava me odkida.... gori sam od Steve Zigona u majstorskoj radionici....
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Milose nemoj da pises post za postom u tako kratkom vremenskom periodu, ako hoces nesto da dodas imas dugme "uredi" tj edit, sada sam ih ja spojio ali za ubuduce da znas.
Fiesta!!
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Neznam sta da ti kazem kada si nepoverljivi Toma.Ako ti meni kazes da u idem u neki restoran i da je dobra klopa(a bavis se tim poslom)ja bi tebe poslusao a ja nemogu da sada gubim vreme dokazivajuci sta je problemmilosninkovic piše:druze ja te ne pitah,sta ce biti sa autom nakon zamene pumpe i dizni????dali ce ici bolje,dali ce manje da trosi ili sta vec...i sta cemo ako nije ni do dizni ni do pumpe???? dali onaj rasprsivac ume da pravi problema???imam osecaj da u njemu ima nesto sto jebe ale....dali je moguce da nekad radi ok a nekad ne i da je to do dizni i pumpe.....zar nije logicno kada crkne crkne,a ne da cas radi cas ne?????meni tu sve nesto mirise na elektroniku.....

- milosninkovic
- Kontakt:
dovozim ga koliko sutra prekosutra.p.s sada ni turbina ne radi....tj nece da je ukljuci.i nece da ide!!!!!razboleo sam se od njega,ceo dan lezim
dali je moguce da je sada i ona zveknula.p.s.nesto sisti...?????
a sto se tice restorana,veruj mi da ni u jednom nebi jeo....
dali je moguce da je sada i ona zveknula.p.s.nesto sisti...?????
a sto se tice restorana,veruj mi da ni u jednom nebi jeo....

- Dragomir
- Oficijalni serviser
neverujem da je turbina vec neko crevo
- milosninkovic
- Kontakt:
docice on prekosutra kod tebe pa mu ti bajaj...ja sam digao ruke....sve je pobrljavilo inter kuler se ukljucuje svaki pola minuta na 5 sek,turbina se ne ukljucuje,nevuce nikako,sisti nesto...a ti mu menjaj dizne i pumpu,to cu da ti platim,a za sve ostalo me ti castis
ali bice da je tu jos nesto ....ne znam dali sam ti rekao da je njega udarao grom,mozda je komp vrisnuo pa on aka rad pumpe...necu uopste da razmisljam o njemu,vec sam se razbolio...je*iga kad san emotivac

Poslednja izmena: milosninkovic, na dan sreda, 23. sep. 2009. u 21:49h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Pa tvoj auto je leglo gremlina, da li ima nesto pozitivno na njemu, mislim osim naelektrisanja. Da li si ga kupio pre ili posle udara groma posto grom+ elektronika=kursslus iliti veeliko sra...
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Kako mislis da se interkuler ukljucuje?
- milosninkovic
- Kontakt:
uskinem crevo inter kulera i on ukljuci da vuce pa iskljuci pa ukljuci pa iskljuci...nemam pojma dali to tako treba
ovaj auto je vozen 210km/h licno sam ga opleo da vidim,do sada ni jednu gresku nije imao kupljen je sa 55000,sada ima 125000,mozda sam ga urekao kad sam ga dao u oglase da se prodaje...za tri godine samo sam mu menjao ulje i filtere,plocice tj kocnice,vadio katalizator greskom....hoce li neko da ga kupi?? u njega nista nije stavljano u gepek,kao apoteka je jer sam ja picajzla za auto
- milosninkovic
- Kontakt:
druze dragomire
treba li ti volonter tj neko ko bi iz hobija popravljao auta ....

- Dragomir
- Oficijalni serviser
Prvo koliko para da ti uzmem za popravku turbine 200 ili 300 evrica.
Pumpa i dizne su kod bosiste pa cemo da vidimo kada ce da budu gotove
Pumpa i dizne su kod bosiste pa cemo da vidimo kada ce da budu gotove
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
U majku mu pa sta je prouzrokovalo toliki kvar? :|
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Ovaj sa diznama naj verovatnije lose gorivo i los kvalitet filtera goriva.
A ovaj sa turbinom majstor koji je menjao filter goriva
A ovaj sa turbinom majstor koji je menjao filter goriva

- milosninkovic
- Kontakt:
ja nista ne razumem sta je sad sa turbinom....nemoj da me lozis,jer mozes slobodno da ga parkiras pored onog slupanom mondea...druze jel ti ozbiljno treba jedan zaludjenik za mehaniku....ne treba da mi placas nista,mehaniku tipa skidanje zglobova,menjaca enterijera i sl. odlicno poznajem pakovao sam auta za pijac i sl.,ali u elektroniku se ne razumem ni malo,a i ovi restorani me zakopase!!!!a majstor za taj zadnji filter je indijanac(kolega sa posla i to na poslu-jer ja sam bio u belom pa nisam hteo da se prljam,racunajuci da nije toliki pajser da ne zna tri dzeka da skine .....)
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Nemoj da se sekiras lose utice na lepotu
Popravicu ja turbinu i to ce te kostati jedan sok a ako je i to skupo onda nista

- milosninkovic
- Kontakt:
chu sok....kupicu ti onaj od 2l

- miki023
Al si stipsa imas one od 5l pakovanje (mesane u kadi) i to u raznim bojama. 

- Dragomir
- Oficijalni serviser
Ma dovoljan je i onaj od 0.5
- milosninkovic
- Kontakt:
kad je beg bio ciciija...kupicu pepsi od 2,5l na snizenju
da li da dodjem da guram malo auto po dvoristu,da ne zapeknu lageri u tocku :rolleyes:

- miki023
Bolje budi spreman da zamenis Dragomira na sledecem okupljanju clanova i budes glavni za rostilj, valjda si saznao neke kulinarske tajne kad obilazis fancy restorane.