Evo ovog malisana sam uzeo pre mesec dana, uvoz iz italije. Fiesta 1.25 75ks 16V zetec 2001g 80000km. Pre Fieste sam imao Yugo In 1.1i ali sad recima ne mogu da vam opisem koja je razlika izmedju forda i yuga

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Da svi mi kazu da je 3300 evra sto sam dao odlicna cena za ovaj auto + 15000 dinara za full osiguranje i registracija na ZR + 3100 din za zamenu ulja i filtera.Nesa piše:Odlicna Fiesta! Ne samo sto je lepa nego je veoma racionalna kupovina u danasnje vreme sto se tice troskova odrzavanja,kvaliteta,voznih osobina,a i cena je neverovatno povoljna kad vidim sta konkurencija nudi za te pare-smesno
Ne mogu ja to da skidam, to su mi kinezi zavarilistefan148 piše:skini te svetlece kapice, ne vozis novogodisnju jelku...
Hvala Mirkemirke piše:Fiesta je odlicna...Pravi izbor! Srecno
Za sada sam jos zadovoljan, tek oko mesec dana ga vozam pa ne bih da te farbam koliko trosi, najbolje da neko ko ima duze ovakav auto da ti kaze kolika mu je zaista potrosnja. Kad kupujes auto radi kao i ja, trazio sam neki dobar fiat punto i na kraju sam kupio ford fiestunikola_i_alf piše:Jesi zadovoljan sa njom? Koliko trosi taj 1.25 zetek? I ja isto trazim takvu ali se dvoumim izmedju 1.8D i tog 1.25.
nikola_i_alf piše:Jesi zadovoljan sa njom? Koliko trosi taj 1.25 zetek? I ja isto trazim takvu ali se dvoumim izmedju 1.8D i tog 1.25.
Join the clubfibula piše:trazio sam neki dobar fiat punto i na kraju sam kupio ford fiestu
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf