Trebao si sinoc da snimas da l' RS cadi!

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
E jbg, kad ne znate... Ima u Slavonskom brodu za 3-4 puta manje paraIosis piše:I onda kad taj dooooobro očišćeni moraš da zamjeniš novim od 1250€, kao drugar na Polu.
i to Daxov!sasa_f1 piše:Pazi samo da te ne ugusi taj DPF, pa te odere fokusara kec!
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Da nema mozda taj fokus stopaljke u boji karoserije,presvucene nekom folijom?Sharpshooter piše:Ma ajde i da me odrao, ali zamisli da je pritom pokupio nekoga u suprotnom smeru. Puna hronika takvih pacijenata u novinama. Uglavno se završava tako što ubije neke nesrećnike u yugu ili nekom sličnom kršu.
Rekoh volim sve vrste zabave sa kolima, ali to je već ubitačno preterivanje. Pa šta bi ti uradio da ti je naišla takva budala u nepreglednoj krivini i pokupila te ni krivog ni dužnog?
Kada ja koji sam uvek spreman za trkanje i jurcanje, kukam, koliko je to samoubilački bilo, onda stvarno.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf