Od ovog silnog zajebavanja moraću da dođem na sledeći skup, da Vas malo ućutkam.

Kao što rekoh...Sharpshooter piše:Od ovog silnog zajebavanja moraću da dođem na sledeći skup, da Vas malo ućutkam.
totti piše:
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Bez zelje da provociram, bilo koga. Ovo kad kazete trkao sam se, odrao sam, ..., na koliko metara je trka?Sharpshooter piše:Zajebavajte samo. Ako lepo krenem u prve dve brzine trkam se sa čim oćeš, posle već silne KS dođu do izražaja.
Od ovog silnog zajebavanja moraću da dođem na sledeći skup, da Vas malo ućutkam.
Sharpshooter piše:Odustao je posle ubacivanja u 2.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Pa pazi, ja se uglavnom potežem na par lokacija u gradu gde u startu imaš 2 trake sa semafora koje se posle spajaju u jednu u sledećih 100-150 m. Stigneš prvi do suženja i doviđenja. Semafor na Trošarini je jedna od njih.Vladan piše:Bez zelje da provociram, bilo koga. Ovo kad kazete trkao sam se, odrao sam, ..., na koliko metara je trka?Sharpshooter piše:Zajebavajte samo. Ako lepo krenem u prve dve brzine trkam se sa čim oćeš, posle već silne KS dođu do izražaja.
Ovo sto Sharp sam kaze, 100m olimpijada, krene onaj Gay super i vodi 20m, ali onda Bolt uhvati korak i ... zna se. Tako moze Gay da kaze, ako krenem dobro, odracu Bolta prvih 20m, ali koga briga za to. bitno je na 100m ko je bio prvi. Na koliko metara su ta potezanja? 10, 20, 100, 402,...?
Ako si ovo napisao za Ka ondaKSharpshooter piše: Vreme na 402m fabrički je oko 9.5s, sa ovom zamenskom bregastom oko 9-9.2s
Sharpshooter piše:Vreme na 402m fabrički je oko 9.5s, sa ovom zamenskom bregastom oko 9-9.2s
Taunus 17m piše:Ako si ovo napisao za Ka ondaKSharpshooter piše: Vreme na 402m fabrički je oko 9.5s, sa ovom zamenskom bregastom oko 9-9.2s![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
u 50 marki da je bio lanmiDubiozniKolektivac piše:al me je zato neki plavi mondeo karavan ojadio,da me bilo sramota,nisam ni slutio da karavance moze onako lepo da jede krivinekao da ga zalepio za put