Problem sa volanom Sierra
Moderator: Dragomir
- MaRe_
- Poruka: 45
- Član foruma od: sreda, 26. dec. 2012. u 18:48h
Problem sa volanom Sierra
Drugari uzeo sam neku sierru 2.0 DOHC e sad imam problem sa volanom zato sto ima ono za stelovanje visine i non stom mrda... kako to da resim>????
- MaRe_
- Poruka: 45
- Član foruma od: sreda, 26. dec. 2012. u 18:48h
Re: Problem sa volanom Sierra
Niko nema taj problem?
-
- Poruka: 234
- Član foruma od: nedelja, 12. feb. 2012. u 12:36h
Da ne bude bez ikakvog komentara, pa ja imam isti auto i prilikom ulaska i izlaska iz njega, često pomerim volan iako je ručica zategnota, ali u vožnji se ne "mrda" osim ako ja to sam, nasilno ne uradim. U sstvari nije potrebna velika sila da bih ga pomerio iako je ručica zategnuta. Pravo da ti kažem, nisam nešto ni zagledao kako ta ručica funkcioniše, ali mislim da je klasično, mehaničko zatezanje i da se posle dugih godina, to malo izliže ili olabavi.
Treba to pogledati ispod volana i mislim da može da se sredi. Pozdrav

Treba to pogledati ispod volana i mislim da može da se sredi. Pozdrav

- sierra 20i
- Poruka: 439
- Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h
imam i ja to cudo i funkcionise ok.odnosno ne pomera se nikuda samovoljno nego kad popustim onu rucicu. mada to uopste ni ne koristim,namesteno kako mi odgovara i nedira se
Bas cu pogledati kako funkcionise pa ako iznadjem neke zakljucke javljam 

- Scorpio 696
- Poruka: 1383
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
-
- Poruka: 42
- Član foruma od: sreda, 2. nov. 2011. u 22:45h
Ako volan možeš da podigneš ili spustiš bez popuštanja ručice onda imaš mali problem, kao i ja. Skini plastiku oko volana i videćeš da je ta ručka plastična i da se pojela na onom delu koji upire u metal i drži čvrstinu. Kod mene to i nije baš tako strašno ali ako jeste probaj na nekom otpadu naći drugu, ili kad je skineš vidi pa nešto nabudžiMaRe_ piše:Drugari uzeo sam neku sierru 2.0 DOHC e sad imam problem sa volanom zato sto ima ono za stelovanje visine i non stom mrda... kako to da resim>????