totti, dovezi ovog Resoa u nedelju na Inter da ga preslisam!

Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
sasa_f1 piše:Dovezao ga moj drugar jednom, i preslisao i tebe i fokusa. Zar treba opet?
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
tako mi je jedna pricala da nije bila sa mojim drugom..dax92 piše:Kazem ti da se nista nije desavalo
mislim da je tvoj auto ipak nesto brzi od tog klija...dax92 piše:A on se hvalio da je opalio?! Ako laze koza, rog ne laze!![]()
Moze ko hoce da nadje Clia 1.5 DCI 85 ks, i da dodje i uveri se!![]()
P.S. Jbt, kao da trazim Audi RS6 da dokazem da mi ne bezi!
pa sad, ipak je ovo ford forum, da ne sirim o renoudax92 piše:Mislio sam i ja, ali oko 250 kg veca masa Focusa anulira 15-ak ks prednosti. Cak taj isti Clio ide brze od Focusa TDDI, sto mi je isto bilo neverovatno!![]()
Sa 1.6 benzincem nisam nikad. To mora da izgleda zanimljivo. Na papiru je mrtva trka, a benzinac ide fino tek kad se zavrti bas visoko. Dok se on zavrti, ja vec uveliko grabim svom snagom. Znam jednog Focusa 1.6 koji bi mozda pristao na potezanje. Probacu, sto da ne!
totti piše:Sharp, jesi ti možda bio večeras oko 6 u Mirijevskom bulevaru? Poterao sam se sa nekim SportKa od crkve i do onog suženja kod Reno Save sam ga ostavio jedno stotinak metara...![]()
Jel ima još neka SportKa u Bg-u? Ova je bila neka svetlo siva, mada nisam video koje su tablice...