Ne znam gde da smestim temu pa nek bude ovde.Naime interesuje sledece od kolega koje voze mk6 dal imaju obe zadnje maglenke jer kod mene kao sto je i normalno postoji izvedena instalacija samo za jednu maglenku,al avaj danas standardna kontrola pandur proverava signalizaciju,a meni kao za djavola upaljena maglenka (dal sam kolenom zakacio prekidac pa je upalio il sta vec)

i on meni aha neispravna signalizacija i krece da pise cestitku,ja onako zbunjen krenem da mu objasnjavam da nema izvedene instalacije i da po zakonu koji su pisale njegove kolege na zadnjem delu vozila sme da postoji samo jedno svetlo za maglu,ali ovaj ni da cuje kaze neispravna signalizacija i tacka.Ja mu pokazem da i ne postoji razvucena instalacija za drugu maglenku,a on meni kao ne znam ja dal je auto udaran pa ti nisi izveo celu instalaciju i napisa kaznu

ja sam odmah kao primedbu naveo da ne postoji fabricki razvucena instalacija i da zahtevam potvrdu strucnjaka i kod sudije idem 21.Sad mene interesuje ko je ovde lud Drot,Ford (kao fabrika jer nije razvukla instalacijju) ili Ja