Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

mk6 gubi rashladnu tecnost

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
ford 1600 16v
Poruka: 87
Član foruma od: utorak, 21. feb. 2012. u 10:09h

mk6 gubi rashladnu tecnost

Poruka od ford 1600 16v » nedelja, 23. dec. 2012. u 19:36h

Motor je 1600 16v zetec e 1997. plin sekvent ugradjen prosle zime . Nisam majstor za kola tek se pomalo razumem i kada treba nesto da se radi idem kod majstora .
Povremeno a to je kod mene na dve nedelje ,proveravam motorno ulje preko sipke meraca, , rashladnu tecnost ,vodu za brisace , servo ulje . Pre dva meseca primetio sam da u posudi za rashladnu tecnost (antifriz+ voda), nedostaje tecnosti pa sam dolio 1,5 litara ! Da bi bilo interesantno u posudi je tecnost bila na minimum i ja normalno da dolijem a ono stade 1,5 l ! :wtf: poceo sam da pratim sta se dogadja u primetio sam da negde ispod alternatora povremeno se jpojave male barice .
Za dva meseca dolio sam jos 0 ,5 l . tada sam poceo da pratim cesce tu posudu i sta se dogadja sa njom . Skoro sam menjao sam kompletnou tekucinu i nastavio sam da pratim sta se desava i pre neki dan mala barica otprilike ispod alternatora ili ispoda zupcastog kaisa . Sta to moza da nije u redu .Da idem kod majstora . :eek:

Reppa
Poruka: 977
Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
Kontakt:

Re: mk6 gubi rashladnu tecnost

Poruka od Reppa » nedelja, 23. dec. 2012. u 19:46h

Idi kod majstora jer najverovatnije crkla vodena pumpa.
http://www.polovniautomobili.com/reppa

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“