auu.. ovako... da bi dosao do sijalice moraces malo vise da poskidas plastiku... pa da pocnemo...
prvo skines polastiku ispod volana (drzi se na nekoliko srafa - mislim na plastiku gde je OBD2 ) - nju skidas da bi dosao do srafova za srednju konzolu tj do plastike na kojoj su cd, ventilacija klima...
kad nju skines, onda izvacis prekidace (kod tebe ima samo 1 prekidac za grejace) - njih skidas da bi dosao do 2 srafa...jos 2 srafa su na dnu maske, odnosno izmedju kasetice(koja se nalazi ispred menjaca a ispod prekidaca klime)...2 srafa se nalaze kod suvozaca tj kad otvoris vratanca kasete ispred suvozaca a 2 ili 3 srafa su sa desne strane volana...
i na kraju kad skines centralnu konzolu, skini polugu usmerivaca vazduha, otkaci zice i odsravi plastiku i zameni sijalicicu.
ovo gore iznad sto sam napisao je tacno iskljucivo ako je princip isti kao kod Fieste.
posebno obrati paznju na polugu koja odredjuje smer kretanja vazduha - zasto? to je ustvari sajla sa 2 zavrsetka na krajevima u vidu plastike. jedan kraj ulazi u konzolu tj "prekidac" koji ti vidis a drugi kraj je negde kod ventilatora. Ta sajlica ce ti oduzeti vremena vise nego sto ce sve ostalo,
jer je toliko dugacka da ima par cm ali samo tad kad je sklopljeno sve
p.s. skidao sve to da bi ubacio tu polugu na svoje mesto, jer kad sam kupio auto na koju god poziciju da usmeri vazduh, ono duva samo u noge. imam slike od komplet procedure pa ako zatreba okacicu.