E stvarno budalu od jutros još u životu nisam video.
Stanem na semaforu kod Trošarine iza svetlo, svetlo sivog Focusa 1, BG table (jbg, nisam zapamtio registraciju), benzinjara sa plinom. Krenemo normalno, držim odstojanje standardno. Dotični mu da po gasu, a ga ispratim reda radi. Kada sam dogurao do 80 kmh, pustim budalu, pošto mi žena pored već kreće da se javlja. Sustignem ga malo kasnije u krivinama pre semafora kod okretnice trole na vrhu Banjice.
E sada kreće zabava, lik očigledno iznerviran što ga Ka prati zabada pun gas i pokušava da mi pobegne kroz sledeći set krivina ka Jajincima. Zalepim mu se ja za bulju, čisto da ga nerviram do jaja. Jedna, druga, treća krivina, nema šanse da mi pobegne, kada nailazimo na vozilo ispred u istom smeru. Ja pustim gas, rekoh neću da kočim kao sivonja, da ne bude neki karambol, a dotični sa Focusom na samom početku poslednje krivine u nizu, gde se apsolutno ama baš ništa ne vidi, totalno na slepo obilazi auto ispred sebe.

Da je neko naišao u suprotnom smeru ne smem ni da zamislim ishod. Još autobus ili kamion
Samo sam se prekrstio i rekao
Nemam ništa protiv malo jurcanja, sportske vožnje i cepanja kroz krivine, ali tako na slepo, APP da se obilazi, na do jaja prometnom putu, stvarno nemam komentara.
Iskreno se nadam da nije neko sa foruma.

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks