Mislim da sam uzeo u 27. Marta u Shop investu. Bila je nesto smesno jeftina, ispod 200 din 10 ili 12 m. Tottiju sam na Focusu sa njom zalepio TDCI znak na proslom Focusu, sebi lajsnu. Mislim da smo i Sasi tablicu sa njom lepili...
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara
Bitno je samo dobro očistiti-pripremiti obe površine.Sve lepo premeriti (da ne odu u krivo prilikom lepljenja).
Prvo nalepiš traku na lajsnu,ne skidaš drugi zaštitni sloj sa cele trake već samo 2-3 cm od krajeva i presaviješ zaštitu prema spolja (van lajsne).Sad pristupaš lepljenju praktično samo krajeva lajsne (ovaj način olakšava precizno postavljenje lajsne).Kad si to uradio polako izvlačih preostali deo zaštite i kad sve izvučeš pritisneš dobro lajsnu i ona je zalepljenja.
Na vratima imas tacno udubljenje u koje treba da stane lajsna, tako da ne mozes da promasis. Deo plastike viri sa lajsne, i samo ga ubodes u tu rupu (milan bi to preciznije objasnio na njegov nacin ).
Focus ST170
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara
Ma neka nje , dok vi odlepljujete zalepljujete te lajsne ja lepo prebacim najlon preko kola zastitim sve za 15 min ofarbam i posle skinem , bar meni je ovam etoda laksa , a nemogu nikako da skinem poklopce sa retrovizora , nesto nece lagano da idu a bojim se da ne slomim , jel zante i za to postupak ...
DAX koji je tebi motor kad si iso 180 dizel predpostavljam ? jel mogo jos ?
Ford Focus mk2 2.0 TDCITITANIUM
Ford Focus 1.6 16v 101ks - KORNJAČA -Lepe uspomene
totti piše:Ljudi, osećaj malo vara prilikom ubrzanja. Kad meriš vreme, ni 1.6 benzinac uopšte ne ide loše
Ma nisam resio bravu nem vremena u poslu sam nekom , trenutno mi je briga branik koji sam slomio sad u ovom belaju od snega ... bice fotka kad se montira pa onda sledi brava
totti piše:Ljudi, osećaj malo vara prilikom ubrzanja. Kad meriš vreme, ni 1.6 benzinac uopšte ne ide loše
Porukaod dax92 » ponedeljak, 17. dec. 2012. u 10:29h
TDCI 100 ks. Do 185 sam vozio. A od 170 na dalje dosta sporo navlaci, pa nisam imao gde da probam dalje. Koliko sam primetio, ima jos lufta do max brzine. A ako i nema, to mu je fabricki deklarisana max brzina.
Focus ST170
Focus SVT
Pa lepo , benzinac od 100 konja ide malo vise ja mog nisam imao gde da probam uglavnom po gradu se vrtim , isao je 180 i lepo je navuko a mogo je i jos , ma da i taj ide TDCI ide fino
Jel ovo far sa ksenonima il su tu obicne sijalice samo sto izgleda mnogo mocnije , i ako njega stavim jel trebaju prskalice za farove il ne ? http://www.litemods.com/images/FO-FOC1-5100.jpg
Pa 200e kostaju , meni bi bilo dovoljno da svetli kao i sad samo taj angel eys mi lepo izgleda pa bi zato stavljao to na auto , ne bi xenone stavljao , a na sta si konkretno mislio kad si rekoa da se ne razocaram na osvetljenje na put , konkretno na obicne sijalice ili posel ugradjivanja ksenona ?
pa nije u sijalicama kako ce osvetljavati put nego u reflektoru/projektoru, taj veliki kliker za kratko svetlo sto ti se svidja on rasporedjuje svetlo po putu i ne mora da znaci da je dobar (uglavnom nije) da ne bude samo da izgleda neg i da koristi i da ti sadasnji far bolje svetli, bolje i jeftinije da kupis fabricke xenon farove