Bezite li na rtnju mozda

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Kume, ako bude smak sveta na foru mad max, mi vozimo fordove, samo da mu ga nakarakondzulamo kao on, a neki na forumu vec imaju takve nabudzene sporete spremne ooodavno, samo da ih popale i isteraju u pustinju, Tini Tarner ima da opadne kosa kad ih vidiIosis piše:Heh, ala je to meni dobra tema za šrpdnju.![]()
Gledam na National Geo. emisija kako se ljudi pripremaju za smak svijeta. E sad da li je stvarno ili iscenirano uglavnom ljudi su navukli zalihe hrane, oružija, gas maske, ma ludilo. Ako je to stvarno zar ljudi stvarno mogu tako nešto da povjeruju. Zamišljaju nešto kao iz filma Mad Max, da će biti razbojnici koji će pljačkati, napdati itd...
'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L