Koji mobilni koriste FCS clanovi
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
Meni za mesec ipo dana istice postpejd ugovor u telenoru pa planiram da se resim huaweia u8500, planiram da uzmem SE xperia mini, a posto je nema u telenoru uzecu nokiu c5 i zameniti je uz doplatu za xperiu. Vec sam dogovorio transakciju sa drugarom koji trguje sa telefonima. Huawei planiram da ostavim da mi sluzi za navigaciju u kolima, treba samo da kupim auto punjac i da ubacim IGO navigaciju.
- fofa-irina
- Poruka: 42
- Član foruma od: petak, 15. jun 2012. u 12:41h
- Kontakt:
http://www.google.com/nexus/4/ mislim da ce ovaj mob da ubije sve...pogledajte cenu a odlican je
ja koristim Android telefone od kad su se pojavili...i odlicni su ...trenutno imam cha cha...i htc po meni ima bask kvalitetne ...imala sam i SE ali nije mi nesto ...plus ni jedan od njih nema gorilla glass a verujte da znaci... LG ima isto bas dobre...
ja koristim Android telefone od kad su se pojavili...i odlicni su ...trenutno imam cha cha...i htc po meni ima bask kvalitetne ...imala sam i SE ali nije mi nesto ...plus ni jedan od njih nema gorilla glass a verujte da znaci... LG ima isto bas dobre...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- fofa-irina
- Poruka: 42
- Član foruma od: petak, 15. jun 2012. u 12:41h
- Kontakt:
nema ni jedan SE - It’s also covered by scratch-resistant mineral glass, similar to Corning’s Gorilla Glass used on other mobile phones. ( ovo je za tvoj )totti piše:Kako nema gorilla glass? Moj Xperia Ray ima

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ne mora striktno da znači, na nekim listama se pojavljuju i pojedini S-E ili Sony modeli. A da koristi - koristi, mada nije presudno (folija rulez, i sa GG i bez njega).
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Odskora imam Motorolu Milestone 2, i svanulo mi je sa njim 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Amin. Zakon telefon, osim što je u Srbiju ušlo brdo tih telefona sa fabrički problematičnom kamerom (problem u softveru, ima neki brojač koji "obrne krug" pa kad uđe u negativne vrednosti kamera brlja boje). Kome se zalomio takav fon, 3 meseca ima ekstra telefon, pa onda 3 meseca ima nervozu 

pozdrav, Bojan

- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Da sam bio u finansijskoj mogucnosti, i moj izbor bi bio Milestone
@totti
Veruj mi, SE nema GG, previse je ovo slabo da bi se nazvalo GG. Pritom gledajuci realno, i GG moze opusteno da se izgrebe tako da uvek treba staviti foliju.

@totti
Veruj mi, SE nema GG, previse je ovo slabo da bi se nazvalo GG. Pritom gledajuci realno, i GG moze opusteno da se izgrebe tako da uvek treba staviti foliju.
Fiesta!!
- popovicvl
- Poruka: 5662
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Moja Motorola ima GG, sva je izgrebana. Ne pazim je, cesto je nosim sa sveznjem kljuceva ili bacam na sto sa ekranom na dole. Sluzi me ekstra.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
meni je posle godinu i po ekran nov na sgs2 bez folije..
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ja sma pokusavao d akupim milestone 3, bio jedna na oglasima,ali nesto nije bilo ok,tip se ukljucivao mrezu pa nestajao i nije odgovarao na poruke.Na kraju je jedina alternativa bila xperia pro.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Kad sam ga kupovao, bio sam ubedjen da sam pročitao da ima GGdule0911 piše:@totti

Dok sam ga nosio u futroli, bio je neogreban... Kad mi je dojadila futrola, eto riseva po ekranu

-
- Ljubitelj životinja
ja na to ne obracam paznju i nisam ni znao da mi je ekran izgreban dok nisam skoro odneo u servis telefon.Kazu,pa ovaj telefon je haban i bacan. ja reko nije,zabole me za telefon,ne treba mi ni zbog posle,eventualno se suljao po vratima u kolima, gde najvise i stoji.NIsam se potrudio ni da kupim zastitnu foliju. To ti dodje kao za kola, kad kupujes traze ti pare a kad prodas, svaku manu ce da ti nadju i kao nista nevalja. Nego jel ima neki sa vecim ekranom i jacim procesorom,a da ima qwerty tastaturu? Npr samsung ima modele s aogromnim ekranima, a i sa tastaturama,pa me zanima jel ima nesto izmedju.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Folija, šta je to?
Moj nije vidio folije, osim one što mu u fabrici nalijepe, a displej je izgreban nešto jako malo, tek kada ga okreneš ka svjetlu. Više me nervira prašina koja je upala ispod pa kada je na displeju jednobojno nešto onda se vidie kao tačkice.

Moj nije vidio folije, osim one što mu u fabrici nalijepe, a displej je izgreban nešto jako malo, tek kada ga okreneš ka svjetlu. Više me nervira prašina koja je upala ispod pa kada je na displeju jednobojno nešto onda se vidie kao tačkice.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Ljubitelj životinja
Dule,zamolicu te da uradis nesto kad budes imao vremena. Skini benchmark program : https://play.google.com/store/apps/deta ... ABenchMark i odradi test i poslaji rezultate da uporedim tvoj telefon sa mojim. Ozbiljno sumnjam da nesto nije u redu sa telefonom, ja sma poznati baksuz,sta god da kupim falicno je. (osvtljenje tastature proradilo samo od sebe). Sinoc sam uradio test mog telefona i xperie mini od devojke koji je po specifikacijama skor identican (razlika je u nekom slovu na oznaci procesora) i njen pokazuje bolje rezultate.
- skydiver
- Poruka: 121
- Član foruma od: nedelja, 16. nov. 2008. u 11:35h
Tek sad videh ovo. Koja ti je tastatura instalirana? Da li hoće da ti iskuca veliko slovo kada prevučeš preko tastera prst naviše?bojan_kv piše:anyone?bojan_kv piše:drugari imam jedan problemcic sa huawei g300. na standardnoj abc tastaturi -huawei ime nacinu unosa ne mogu da prebacim na velika slova. zato sve i kucam malim slovima. jedino u polju za trazenje kontakta hoce da prebaci na veliko slovo. qwerty tastatura radi normalno. ima li neko neku ideju sta bi moglo biti?
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Ljudi, je l' ima neko iskustva sa ovim Alcatelom?
Model je Alcatel One Touch Smart 991
Mislim da je totalno OK za 4800 dinara, a zanima me da li neko ima mozda da ima neki info iz prve ruke?

Model je Alcatel One Touch Smart 991
Mislim da je totalno OK za 4800 dinara, a zanima me da li neko ima mozda da ima neki info iz prve ruke?

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Preskoči
Malo ram-a i malo interne memorije.
U suštini fon skroz fino radi,ima veliki ekran ali je ozbiljno "pričvrljen" što se tiče memorije a kamera je thrash ozbiljan.
Moj Alcatel ot990 ima više rama i pravi bolje slike i klipove od njega
Plus za njega nema ništa od custom ROM-ova,dodatka,skripti.

Malo ram-a i malo interne memorije.
U suštini fon skroz fino radi,ima veliki ekran ali je ozbiljno "pričvrljen" što se tiče memorije a kamera je thrash ozbiljan.
Moj Alcatel ot990 ima više rama i pravi bolje slike i klipove od njega

Plus za njega nema ništa od custom ROM-ova,dodatka,skripti.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Da se pohvalim uzet kinez g300, za sada utisci ok. Videcemo... Malo sada da ucimo o androidu...
Inace ako nekome treba vaucer za telenor (ssf01) je prodavao to, imam i ja ( da ne otvaram temu)
Inace ako nekome treba vaucer za telenor (ssf01) je prodavao to, imam i ja ( da ne otvaram temu)
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
5140i!!
Imao sam ga oko godinu i nesto malo vise! Imala je nekih strava sitnica, strava je sto je gumirana, ali je odsluzila svoje. Baterija mi je trajala pola dana kad ga slabo koristim!
Vrlo skoro posle toga sam uzeo n73, a ovaj mi idalje stoji u nekoj fioci.

Imao sam ga oko godinu i nesto malo vise! Imala je nekih strava sitnica, strava je sto je gumirana, ali je odsluzila svoje. Baterija mi je trajala pola dana kad ga slabo koristim!

Vrlo skoro posle toga sam uzeo n73, a ovaj mi idalje stoji u nekoj fioci.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa mora trajat dugo kada ga držiš u zamrzivaču. 

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
-
- Ljubitelj životinja
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Cool i skupo. Vidjao sam ih ovde po radnjama. Zuti, bez Land Rover logoa.