Lampica od upaljaca i pepeljare
Moderator: Dragomir
- pancerFF
- Poruka: 1080
- Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h
Lampica od upaljaca i pepeljare
Ovako, juce sam bio kod majstora da mi zameni fabricki radio, i dok je menjao, rece mi da mi ne radi osvetljenje oko upaljaca. Kaze on sad cu ti ja namestiti, medjutim, kad je zavukao ruku, kaze da unutra nema ni lampice koja daje to osvetljenje, kao ni neke plastike koja valjda ide sa tom lampicom. U pitanju Focus 2003. godiste. Koliko ja cena tog uredjaja tj. tog osvetljenja, i gde moze da se nabavi online?
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9915
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Lampica od upaljaca i pepeljare
pepeljara u mk1 nema osvetljenje,osvetljena je samo plastika oko upaljaca.Moze da gura ruku do prekosutra
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- nikola_focus
- Poruka: 1481
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Kod mene ima, Fokus 2002. Jedino ako je do opreme, moja je Ghia.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- pancerFF
Za pepeljaru sam skontao da nema tek kad sam okacio post, ali to manje vise, posto sam nepusac kao i moja supruga tako da tu pepeljaru za godinu dana koliko vozim ovaj auto nisam ni takao. E sad, gde moze da se nadje to osvetljenje plastike oko upaljaca, sta treba da se kupi, gde?macaneli piše:pepeljara u mk1 nema osvetljenje,osvetljena je samo plastika oko upaljaca.Moze da gura ruku do prekosutra
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9915
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ghia oprema ima osvetljenje
ima se,moze se - nema se,mora se....
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Ja sam video u tehno marketu, pise da je sa osvetljenjem, providno bela plastika, za belo svetlo, recimo da je 500din.pancer987 piše:Za pepeljaru sam skontao da nema tek kad sam okacio post, ali to manje vise, posto sam nepusac kao i moja supruga tako da tu pepeljaru za godinu dana koliko vozim ovaj auto nisam ni takao. E sad, gde moze da se nadje to osvetljenje plastike oko upaljaca, sta treba da se kupi, gde?macaneli piše:pepeljara u mk1 nema osvetljenje,osvetljena je samo plastika oko upaljaca.Moze da gura ruku do prekosutra
A video sam i u Tempu, sa zelenom plastikom, ne pise da ima svetlo, ali mislim da se secam da sam video sijalicicu ii diodu, recimo da je 300din.
Mozda su cene i obrnute, nije me bas toliko zanimalo.
Koliko bi majstor uzeo da zameni upaljac?
- pancerFF
Ne verujem da je to neki velik posao, jedino sto me brine da li do tog dela moze da se dodje nekim drugim putem, da mi se ne skida tek postavljen cd player. Hajde ljudi zna li neko sajt gde se moze naci taj deo bar da vidim o cemu se radi?Vladan piše:Ja sam video u tehno marketu, pise da je sa osvetljenjem, providno bela plastika, za belo svetlo, recimo da je 500din.pancer987 piše:Za pepeljaru sam skontao da nema tek kad sam okacio post, ali to manje vise, posto sam nepusac kao i moja supruga tako da tu pepeljaru za godinu dana koliko vozim ovaj auto nisam ni takao. E sad, gde moze da se nadje to osvetljenje plastike oko upaljaca, sta treba da se kupi, gde?macaneli piše:pepeljara u mk1 nema osvetljenje,osvetljena je samo plastika oko upaljaca.Moze da gura ruku do prekosutra
A video sam i u Tempu, sa zelenom plastikom, ne pise da ima svetlo, ali mislim da se secam da sam video sijalicicu ii diodu, recimo da je 300din.
Mozda su cene i obrnute, nije me bas toliko zanimalo.
Koliko bi majstor uzeo da zameni upaljac?
- Davids
- Poruka: 64
- Član foruma od: četvrtak, 8. jan. 2015. u 15:04h
Kod mene ima svetlo za pepeljaru u gornjem levom uglu kada je otvoris. Ide ubodna kao za inst.tablu. Ja stavio led T5. Ali je muka da se zameni, mali je prostor a treba ti dve ruke. Ja sam skidao conu plastiku ispod volana da bih prisao jer su knap stavili kabli ( štekeri
)
Focus TDDI 2003

Focus TDDI 2003
Brz, pobrz, najbrz, Focus 

-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1400
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Kod mene ima za pepeljaru a nije ghia ni blizu
Lampicu pepeljare sam mijenjao tako sto sam povukao kabal s grlom, ubo sijalicu i onda sve zajedno vratio, ono oko upaljaca mi ne svijetli al i ne volim ta svijetla po kabini tako da nisam dirao
Edit
A sto pisemo u ovako staroj temi
Sent from my V1_Viper_I using Tapatalk
Lampicu pepeljare sam mijenjao tako sto sam povukao kabal s grlom, ubo sijalicu i onda sve zajedno vratio, ono oko upaljaca mi ne svijetli al i ne volim ta svijetla po kabini tako da nisam dirao
Edit
A sto pisemo u ovako staroj temi
Sent from my V1_Viper_I using Tapatalk