procurio mali hladnjak
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: petak, 14. dec. 2012. u 09:55h
procurio mali hladnjak
Pozz drugari zovem se Dalibor,,iz Herceg Novog sam,,Do prije neki dan sam vozio opela calibru i sa drugom sam se mjenjao za forda eskorta karavana 1.8 16v td,,97'godiste,sve ima osim koze i abs-a,nzm jesam li se zajebo,vozim ga nekoliko dana,,za sada sam zadovoljan.Ali nasto je problem sa malim hladnjakom,,u kabini mi ima po podu dosta vode brat bratu 1l da se skupi,,nzm ni kako se skida ni sta da rastavljam ni kako,,ako moze neka pomoc oko toga ili neke slike kako da se skine,kako sipam vodu u posudu kod motora tako mi mlaz toci kod malog hladnjaka....
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: procurio mali hladnjak
Neki kazu da ne mora da se skida cela tabla,opet,neki kazu da mora. Skoro je to radio jedan clan,pa javice se on vec da ti kaze kako je najlakse..
P.S.
Jel si siguran da nemas abs?
P.S.
Jel si siguran da nemas abs?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Najlakse ti je da skines tablu
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
Jao samo da nemoram tablu skidati,,ja sam skinuo neki mali poklopac pored gladnjaka dje stoji,,al nemogu da ga izvucem,,ja mislim da nema,,nisam nidje vidio da ima ista od absa,,a jeli veliki prob skinuti tablu
- Dragomir
- Oficijalni serviser
ja za 1 sat zamenim mali hladnjak
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
ja jesam skido table sa drugih auta a sa forda nikad,,tako da mi se bas i neskida 

- Dragomir
- Oficijalni serviser
-
znaci nema pomoci oko ovoga
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Nije to preveliki posao. Polako,pamti gde sta ide,nemoj da slomis nijednu zabicu da posle ne skripi i nervira i skine se to..
-
Maloprije sam pokuso,,nemogu da nadjem dje ima sve sarafa,,ima dva sarafa kad se otvore vrata sa jedne i druge strane
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ako se nisi snašao...
http://www.rallyesportford.com/forum/vi ... f=40&t=376
Imaš vizuelno, korak po korak, kako se skida tabla na mk6. Doduše prikazan je model sa volanom na desnoj strani ali skontaćeš već.
http://www.rallyesportford.com/forum/vi ... f=40&t=376
Imaš vizuelno, korak po korak, kako se skida tabla na mk6. Doduše prikazan je model sa volanom na desnoj strani ali skontaćeš već.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin