Focus mk2.5 2.0tdci Titanium
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Focus mk2.5 2.0tdci Titanium
Odlican je.. Auto bez opreme ko zena bez sisa..
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
@Lale, Zelja, imenjak
Hvala
@spale
Kao sto Bojan rece, a slozio bih se sa njime, mozes i tako da gledas na stvari. Samo je iz mog pogleda totalna glupost u Srbiji gde ce se auto voziti u 95% slucaja, a tih par voznji kad se ode na more u Grcku i slicno, posluzice i telefon sa navigacijom sasvim odlicno, vise puta mi je posluzio
Mnogo mi je bitniji bluetooth, usb i slicni korisni dodaci koje ovaj radio ima, nego veliki ekran koji moze da sluzi samo za navigaciju, a ne moze da pusti nikakav video materijal...
Hvala

@spale
Kao sto Bojan rece, a slozio bih se sa njime, mozes i tako da gledas na stvari. Samo je iz mog pogleda totalna glupost u Srbiji gde ce se auto voziti u 95% slucaja, a tih par voznji kad se ode na more u Grcku i slicno, posluzice i telefon sa navigacijom sasvim odlicno, vise puta mi je posluzio

Mnogo mi je bitniji bluetooth, usb i slicni korisni dodaci koje ovaj radio ima, nego veliki ekran koji moze da sluzi samo za navigaciju, a ne moze da pusti nikakav video materijal...
Fiesta!!
- dusan021
- Poruka: 40
- Član foruma od: sreda, 25. jul 2012. u 21:09h
stvarno je lep focus nek dugo sluzi u familiji , tako sam ja nesto tipovao kad sam uzimao auto al mi falilo nesto kinte tako da je izbor spao na mk 1 restayl
al dobar je i on sam nek ja ford 

ford focus 1.8 tddi 2002 66kw 90ks
-
- Poruka: 78
- Član foruma od: petak, 10. feb. 2012. u 23:10h
pa gledaj brate, prvo, postoji varijanta da se navigacija update-uje i da se ucitaju mape srbije (samo sto sam ja lenj da se razjurim za tako nesto ;, a i kupio sam garmin-a odavno) ) drugo, ako ti telefon super sluzi do grcke, a sto ti onda ne sluzi po srbiji tj, tebi onda navigacija i ne treba generalno (a da se ne lazemo, ne treba ni menidule0911 piše:@Lale, Zelja, imenjak
Hvala
@spale
Kao sto Bojan rece, a slozio bih se sa njime, mozes i tako da gledas na stvari. Samo je iz mog pogleda totalna glupost u Srbiji gde ce se auto voziti u 95% slucaja, a tih par voznji kad se ode na more u Grcku i slicno, posluzice i telefon sa navigacijom sasvim odlicno, vise puta mi je posluzio![]()

- dule0911
-
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
spale999 piše:postoji varijanta da se navigacija update-uje i da se ucitaju mape srbije

- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
auto sam video uživo, odlicsn je, elem, zanima me kolika mu je potrosnja u odnosu na recimo mondea, istom brzinom kada se vozi
- dule0911
-
Ne znam, nikad da se setim kad ga vozim da resetujem board i pogledam potrosnju...
Mislim da trose veoma slicno, ono sto se kod Focusa dobije manjom tezinom izgubi se na automatski menjac...
Mislim da trose veoma slicno, ono sto se kod Focusa dobije manjom tezinom izgubi se na automatski menjac...
Fiesta!!
- dule0911
-
Zimska obuca
Radkapne kad se stave matice za celicne felne za 2-3 dana, posto nismo hteli da ih nabijamo preko ovih na silu. Inace su iste kao na Mondeu, posto su felne isto kupljene od coveka koji ima Focusa.

Auto kida kako ide po snegu. Svidja mi se i ESP, nije previse restriktivan.

Radkapne kad se stave matice za celicne felne za 2-3 dana, posto nismo hteli da ih nabijamo preko ovih na silu. Inace su iste kao na Mondeu, posto su felne isto kupljene od coveka koji ima Focusa.

Auto kida kako ide po snegu. Svidja mi se i ESP, nije previse restriktivan.
Fiesta!!
- dule0911
-
Uf, ovde bas dugo nije nista pisano 
Focus dosao do rodnog mesta

Pre toga smo usput svratili i ovde, iako je van sezone plus lose vreme, ali bolje ista nego nista.

Auto generalno dobro sluzi, za sada presao 120k km kod zeta i sestre od kako je uzet. Automatski menjac zamenjen za manuelni uz mnogo peripetija, ali sve sem tempomata je reseno i radi nakon transplatacije (radi i tempomat ali ne bas dobro), koju nikome ne preporucujem
Zadnjih 10ak dana i 3500km me odlicno sluzio, iznenadjujuce udobno sediste i pozicija sedenja za duge voznje, bar za mene sa kljakavom kicmom, odgovara mi 

Focus dosao do rodnog mesta

Pre toga smo usput svratili i ovde, iako je van sezone plus lose vreme, ali bolje ista nego nista.

Auto generalno dobro sluzi, za sada presao 120k km kod zeta i sestre od kako je uzet. Automatski menjac zamenjen za manuelni uz mnogo peripetija, ali sve sem tempomata je reseno i radi nakon transplatacije (radi i tempomat ali ne bas dobro), koju nikome ne preporucujem

Fiesta!!
- MikkoHirvonen WRC
- Poruka: 648
- Član foruma od: nedelja, 5. feb. 2012. u 23:59h
Јеси ти то провозао по рингу? 

- dule0911
-
Ne znam dal se vidi na slici ali iskopani su neki delovi staze, nesto renoviraju
Tako da sada ring nije ni otvoren za "touristenfahrten", tek tamo u martu/aprilu. Provozao se putevima oko Nürburgringa, bio na ulascima za Nordschleife i GP stazu, malo prozujao unutra po shopu i muzeju, mada nema mnogo da se vidi jer nije sezona, ali sta je tu je. Putevi u okolini su odlicni za voznju, sve kroz sumu i tome slicno, siroki a ima krivina. Posto sam s ringa isao do Kelna (prva slika) lokalnim putevima - za promenu od autobahna - iznenadio sam se, ali sigurno je na ringu potpuniji ugodjaj 

Fiesta!!
- MikkoHirvonen WRC
- Poruka: 648
- Član foruma od: nedelja, 5. feb. 2012. u 23:59h
Аа сад тек видим, нисам прво обратио пажњу.
Свакако лепо, бар и на кратко посетити све то. 

- sasa_f1
- Poruka: 10026
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Na kojoj kilometrazi je crkao taj automatski menjac?
- dule0911
-
Realnih 250k km odprilike, ne secam se tacne cifre. Posto je kupljen sa premotanom kilometrazom, naravno...
Fiesta!!
- Indijanac
- Poruka: 283
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 15:57h
Spojlercic ki dusa