Prebacivanje engleskih vozila na nas standard
Moderator: Dragomir
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Prebacivanje engleskih vozila na nas standard
Ti si bato doterao auto, ostavio ga u servisu par dana, kad si ponovo došao platio si, seo i odvezao. S obzirom da nisi dva šrafa zavrnuo na istom, nikako ne možeš tvrditi da si "prošao kompletnu proceduru", a da oni koji to i urade nemaju pojma.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Mislim da malo preterujete sa komentarima dodjite sutra na Kosutnjak pece se jagnje od celi 43 kg(zive mere)pa cemo lepo da raspravimo celu situacije.
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21561
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Elem imao sam mogucnost da kupim Passata B5 restyle 2004 god 1.9 TDI (crveno DI,130ks),sivi metalik u totalnom fullu sa 100k milja na satu,prebačen na naše table za 4k eur...
Naravno da ga nisam uzeo... kad sam čuo da za prebacivanje volana mora da se seče koš i požarni zid.
Stvarno ne želim da sebi stavljam glavu u torbu radi uštede ili nekog drugog da ugrozim jednostavno uvaljujući nekom drugom taj auto
Ali dobro... ima nas raznih.
Naravno da ga nisam uzeo... kad sam čuo da za prebacivanje volana mora da se seče koš i požarni zid.
Stvarno ne želim da sebi stavljam glavu u torbu radi uštede ili nekog drugog da ugrozim jednostavno uvaljujući nekom drugom taj auto

Ali dobro... ima nas raznih.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- acas
- Poruka: 42
- Član foruma od: subota, 15. avg. 2009. u 14:45h
911S, ALO SINE JER TI CITAS STA JA PISEM, kakvo crno ostavljanje auta u servisu na par dana, u 16h sam stigao u servis u 18h izasao iz servisa sa zamenjenim delom, lepo kazem da je operacija zamene tog dela trajala 1 sat nakon toga sto su ljudi ustanovili o cemu se radi, Gde si ti procitao da sam ja napisao da sam ostavio auto tamo, lepo se najavis zakazes na vreme i nema ostavljanja auta, osim ako je neki veci kvar upitanju. Ako mislis na volan ja ga jos nisam zamenio, ne znam o cemu pricas. CITAJ PAZLJIVIJE
Ok Dragomire izvinjavam se, nisam te skapirao, mislio sam da kazes da treba tri dana da se zameni remenica, jos jednom se izvinjavam, nisam skontao. Sto se tice jagnjetine hvala na pozivu ali nisam blizu Bg-a a rado bih dosao, ne zbog jagnjetine jer je ne jedem nego da se upoznamo i popricamo, ipak je forum forum i mnoe stvari se pogresno skapiraju.
pozzzz
Ok Dragomire izvinjavam se, nisam te skapirao, mislio sam da kazes da treba tri dana da se zameni remenica, jos jednom se izvinjavam, nisam skontao. Sto se tice jagnjetine hvala na pozivu ali nisam blizu Bg-a a rado bih dosao, ne zbog jagnjetine jer je ne jedem nego da se upoznamo i popricamo, ipak je forum forum i mnoe stvari se pogresno skapiraju.
pozzzz
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Prvo nisi mi ti tata, drugo:
Ja citiram ovaj post, a nešto sumnjam da su ti prebacivanje desno-u-levo izveli za dva sata.acas piše:ma ne shvatam ja nista licno, samo me mnogo nervira kad neko prica nesto o cemu nema pojma , znaci sad oni ljudi znaju bolje od mene koji sam prosao kompletnu proceduru sa englezom, ma nije valjda.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- acas
- Poruka: 42
- Član foruma od: subota, 15. avg. 2009. u 14:45h
Druze kompletnu proceduru oko uvoza, placanja vozila u GB, placanja carine pdv-a speditera, registrovanja itd a ne proceduru oko promene strane volana.
Jos jednom ponavljam ako nekome treba neka pomoc, koliko mogu i koliko znam tu sam da pomognem.
Jos jednom ponavljam ako nekome treba neka pomoc, koliko mogu i koliko znam tu sam da pomognem.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Moj brat je kupio ovde mondea 2.0 tdci 2002 za 3500e registrovan sa prebacivanjem ako neracunam ruke izasao je oko 4700
sto je oko 1000-1500 manje od trzisne cene tog auta.
da nebi doslo do neki zabuna oko prebacivanja volana kod mondea netreba da se sece pozarni zid vec samo se se iseku nove rupe koje su fabricki ocrtane
sto je oko 1000-1500 manje od trzisne cene tog auta.
da nebi doslo do neki zabuna oko prebacivanja volana kod mondea netreba da se sece pozarni zid vec samo se se iseku nove rupe koje su fabricki ocrtane
-
- Poruka: 26
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 15:55h
znachi mozhemo sami... samo druge farove da uzmemo 

- Dragomir
- Oficijalni serviser
ma da i volan na drugu stranu i eto poso zavrsen
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
To: acas
Momak, mislim da si poceo da preterujes. Savetujem ti da malo spustis ton jer nema razloga da reagujes kako reagujes. Ako si malcice nervozan ili te nerviraju komentari postoji drugi nacin da to resis a ne da pises postove kakve pises. Citajuci tvoje postove sticem utisak da omalovazavas ostale clanove foruma a to nemas pravo. Nadam se da gresim i ako gresim ispravi me.
Sto se tice procedure uvoza vozila iz inostranstva (engleska, nemacka, italija...) ako imas bilo kakvu informaciju koja moze pomoci bilo kome na forumu, svi ce biti zahvalni da to podelis sa ostalim clanovima foruma. Takodje ukoliko znas nekoga ko moze da prepravi, kako kazes, "levaka" u "desnjaka", slobodno ga preporuci. Zdrava konkurencija je dobra za sve. Ali nikako tonom koji korisitis trenutno.
Sto se tice dileme: fabricki auto sa volanom na levoj strani protiv "engleza", moj glas ide onom prvom. Vozio sam auto "engleske" proizvodnje i dosta se razlikuje od "evropskog" modela. SIguran sam da je prepravka golem posao a svaki takav posao je vrlo podlozan "sitnijim" greskama. Ne zelim nikome da kvarim posao ali moje misljenje je: bolje kupiti "evropski" model nego prepravljati "engleski". Naravno govorimo o polovnim vozilima a tu NIKAD neznas kakav zivot je auto ziveo pre prodaje.
Momak, mislim da si poceo da preterujes. Savetujem ti da malo spustis ton jer nema razloga da reagujes kako reagujes. Ako si malcice nervozan ili te nerviraju komentari postoji drugi nacin da to resis a ne da pises postove kakve pises. Citajuci tvoje postove sticem utisak da omalovazavas ostale clanove foruma a to nemas pravo. Nadam se da gresim i ako gresim ispravi me.
Sto se tice procedure uvoza vozila iz inostranstva (engleska, nemacka, italija...) ako imas bilo kakvu informaciju koja moze pomoci bilo kome na forumu, svi ce biti zahvalni da to podelis sa ostalim clanovima foruma. Takodje ukoliko znas nekoga ko moze da prepravi, kako kazes, "levaka" u "desnjaka", slobodno ga preporuci. Zdrava konkurencija je dobra za sve. Ali nikako tonom koji korisitis trenutno.
Sto se tice dileme: fabricki auto sa volanom na levoj strani protiv "engleza", moj glas ide onom prvom. Vozio sam auto "engleske" proizvodnje i dosta se razlikuje od "evropskog" modela. SIguran sam da je prepravka golem posao a svaki takav posao je vrlo podlozan "sitnijim" greskama. Ne zelim nikome da kvarim posao ali moje misljenje je: bolje kupiti "evropski" model nego prepravljati "engleski". Naravno govorimo o polovnim vozilima a tu NIKAD neznas kakav zivot je auto ziveo pre prodaje.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Zaboravili ste ručke za držanje na krovu sa donje strane. 

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Mada, ne mora da se menja sve ono što je Dragomir napisao....

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Stefan148
-
- Poruka: 2453
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Suvozač obavezan. 

Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Mozda ovo i radi 

- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Da li je to auto za obuku vozaca, mada vise lici na one za udaranje sto klinci vozaju po vasarima.
-
- Poruka: 11
- Član foruma od: utorak, 24. mar. 2009. u 10:07h
Molio bih acas-a da mi na e-mail posalje tel.speditera i nekoga ko dovozi engleze,jer je covek totalno u pravu,a sto se tice delova i to se preko interneta nadje ;pozdrav svima iz kluba;takodje molim misljenje i eventualne slabosti fieste 1.8tddi iz 2001.ciji sam vlasnik tek par meseci i da li neko ima neko servisno uputstvo na srpskom ili engleskom za nju;moj e-mail je [email protected]
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Servisna uputstva se mogu naći u servisima, a sumnjam da su oni raspoloženi da ih dele za džabe.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: ponedeljak, 26. okt. 2009. u 16:05h
Pozdrav svim forumasima, ljubiteljima Forda, narocito mondeovcima.... Nov na forumu, a do skora sam bio vlasnik mondea mk1, td, karavan, kakav je to auto bio.....
Elem, javljam se da podrzim sve ljude koji uvoze `engleze` jer i ja nameravam to da uradim!
Narocit pozdrav clanu ACAS, koji je pomenuo carinske `olaksice`, zbog kojih i pisem ovo.
Molim clana ACAS da mi posalje informacije na mail [email protected] ili na 065/2961561....
Unapred zahvalan.
Elem, javljam se da podrzim sve ljude koji uvoze `engleze` jer i ja nameravam to da uradim!
Narocit pozdrav clanu ACAS, koji je pomenuo carinske `olaksice`, zbog kojih i pisem ovo.
Molim clana ACAS da mi posalje informacije na mail [email protected] ili na 065/2961561....
Unapred zahvalan.
- TheMagnum
- Poruka: 64
- Član foruma od: ponedeljak, 3. nov. 2008. u 16:39h
Da se i ja ubacim... Ne znam koliko je znacajno, s obzirom da je ovde glavna tema mondeo, ali evo linka sa foruma "vrele gume" gde lik detaljnije objasnjava sta je sve radio na pasatu. Pa koga zanima, nek procita
http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?f=3&t=13808
mislim da to i nije bas mali posao...
http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?f=3&t=13808
mislim da to i nije bas mali posao...
sky is not limit!