godiste,telefon...milan_gt piše:moja sestra, moja vuna, moje predivo, moj proizvod..
Jednom recju- porodicni biznismilan_gt piše:moja sestra, moja vuna, moje predivo, moj proizvod..
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Milane pa ti i štrikašmilan_gt piše:moja sestra, moja vuna, moje predivo, moj proizvod..
ja reko pred bure s naftom..darko darko piše:pred buru![]()
.
Ako ti treba point and shoot kompakt, canon powershot s100. Za nesto skuplje nisam u toku. Imam s100 i zadovoljan sam, kad ugrabim malo vremena okacicu neku fotku.RS_cabrio piše:Koliko danas kosta neki solidan aparat? Dakle,nesto sto moze pristojne fotke da pravi,da ne skrece paznju kolko rezultat ne valja. Ne trazim nesto pro,ali ne ni neki shit kao sto imam. Evo slike mog cofee kutka od pre par minuta....ne lici ninasta (neki stari Cyber Skot Sony) , sa sve obradom u photoshopu. (jednom su mi obili auto i ukrali NIkon d70, pre mnogo godina,sa sve objektivima i opremom):
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam