Ford focus II 2007
1.4 benzin
80 KS, sa ambijent + paketom opreme.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Da malo je trom na nižim obrtajima, ali kada se zavrti na 4000 rpm i više prosto se transformiše što me je prilično iznenadilo.Iosis piše:Svidja mi se ova crvena boja. Mada ovaj motor 1.4i je slabasan za Focusa.
Srecno i mnogo km zelim.
Mogao sam samo što ih je bruka teško naći kao što sam već napisao.Nikola kv piše:Pravi izbor i odlican auto. Ja imam novog Fokusa 1.6 100ks kupio sam ga pre dva meseca i do sada sam presao 1700km i prezadovoljan sam, samo mislim da si mogao da uzmes neki jaci motor posto mislim da je 1.4 slab za njega jer auto ima tezinu. Kako ti se krece potrosnja, i da li si isao na neki servis posto me intresuje da li je skup za odrzavanje. Koliko si ga platio ?
Ovde se nesto neslaze sa cenama cista matematikaVlada piše:Gledajući fakture iz Granda osnovni servis je koštao negde oko 9.500 din pre godinu i nešto.
Isto to je u G.A.G.A. servisu plaćeno 6.500 din
Da matematika je jasna. Ja još nisam išao u servis pa nemogu da tvrdim koje su prave cene.rsdforddragomir piše:Ovde se nesto neslaze sa cenama cista matematikaVlada piše:Gledajući fakture iz Granda osnovni servis je koštao negde oko 9.500 din pre godinu i nešto.
Isto to je u G.A.G.A. servisu plaćeno 6.500 din
3000 ruke+2400 ulje +900 fil.vaz+600fil.ulja+1600 filter goriva+2050 filter polena =10050 ? ? ?