Opet danas vidim onaj creni RS6 lubenicar. Skroz ludo vozilo!

Moderator: ace1
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Kao sto i ja rekoh u prvom postu, stvar ukusa,a drz se ti hot hatcha, bolje ti sigurno stoji nego da se vozas u karavanu posto slutim da niko od nas nema $ za ovakav u svakom slucaju.Markedjani piše:Kao što rekoh... nemam ništa protiv da šćeram takvog karavana.
Ne može da bude nikako not cool s'obzirom da auto ima 250ks i 2.0 turbo motor... pride za moj ukus izgleda lepše nego hatch al' nema veze to je već razlika u ukusima.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Onda sam pobrkao nesto, svakako je i dalje dobro sto makar nije skuplji, kod nas je i to uspehJok,25k eur.
27k eur je bio jači paket opreme.
Pa sad... tu te malo brojke demantuju, 53% novih automobila u EU u 2014. su na dizel gorivo, pritom taj udeo konstantno raste od 2000. pa naovamo, http://www.acea.be/uploads/associated_o ... ration.jpg Naravno ne znam sta tacno podrazumevas pod sav normalan svet, posto u USA niko ne vozi dizel, ali opet u ovom nasem regionu je vrlo popularan. Ne bi oni pravili dizel ST-a da nisu procenili da postoji potraznja, a sigurno varijantu ST-a ne prave s sirotinjskim trzistima u vidu jer kod nas ako prodaju 10 komada novih mogu u dupe da se sutiraju.911s [SK] piše: Ta potrošnja se jedino na ovakvim sirotinjskim tržištima gleda, normalan svet vozi na benzin, ne na dizel ili alternativna goriva, još na dizel plaćaju nemalo veće eko takse.