Ti to nas zaebavaš?

Ovde su 152 i više.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
To su bas i ovde dosta dugo radeli.totti piše:U Austriji su uveli maksimalno 2 korekcije cena nedeljno, jer su ih menjali po više puta dnevno, a redovno su poskupljivali petkom, tj. za vikend kad se najviše toči.
Ovo i mene zanima!Turbo Force piše:Ima li negde da se uzme loz ulje, onako 100l, 50l u rezervoar a 50 u bure.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Kazem ti, cesto idem u tom pravcu...sestra mi zivi u SO a ostala rodbina u Apatinu i Prigrevici. Sipao sam i na MOL u SO i tu je lose bilo. Ajde rekoh na NIS u Odzacima, pun rezervoar, dobio i kafu za uz put. Neki flajer karticu ili sta znam vec. Neke poene, ali za divno cudo...navozah se ja sa tim punim rezervoarom. Razvizdao auto putem jedno 170kmh, i jos se vozio po gradu. Znaci nikako otvoren put, i potrosnja je bila nikad manja.Apolon piše:alecko : Najvise sam presao sa punom bocom plina kada sam sipao na NIS pumpi u Odzacima 330km...malo preko 11l plina na 100km.
Ne mogu da verujem da je u mojoj opstini nesto bolje nego kod drugih...