Obilazio sam na punoj i zaustavili me
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Obilazio sam na punoj i zaustavili me
mislim da je bas obrnuto..no nebitno..
-
- Poruka: 239
- Član foruma od: nedelja, 16. okt. 2011. u 12:34h
Nadam se da mi nece uzeti dozvoli, nesto cu namoliti sudiju!!! A jedna zarada sa nekog auta ce mi otici za kaznu!!!

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Nema sta da se nadas i zivis u zabludi, dozvolu ces okaciti o klin na neko vreme, sudiju ces namoliti malomorgen, bolje cuti i progutaj knedlu nego bilo sta da kazes i kukumavces...
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma reće ti: Oprost samo osobama starijim od 90 godina uz prisustvo oba roditelja. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Posle oduzimanja dozvole mozes voziti samo biciklo , zabrana vazi za sve kategorije , sto znaci ne smes voziti ni motoric.Samo biciklo ili peske.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Stricu su navodno uzeli dozvolu,stiglo mu nesto na kucu. I onda je on saznao da treba da mu stigne neko resenje iz Ljermontove da mu se ukida dozvola 3meseca i vozi tako vec nekoliko meseci,nista ne stize..
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13506
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Trazio on jos, cak mi je rekao "Posto si iz Amerike sigurno si poneo vise novca", a ja u novcaniku sam imao samo $50 jer sam isao do nekih rodjaka na rucak i trebao sam se vratiti za par sati kuci. Na kraju kad sam mu pokazao prazan novcanik posle tih $50, rekao nesto u sustini "Ovo nemoj nikom da govoris, ovo se nije desilo."Iosis piše:Ma prošao bi jeftinije da si domaći, nego on pošto zna da si došao preko bare ajde da ti uzme duplo.
Dok mi je drzao lekciju kako je opasno prestizati po punoj liniji, pokazivao mi je kazne koje je napisao ranije tog dana. Bilo ih je barem 15-ak.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ove dozvole se ne uzimaju niti pečatiraju. Samo te u bazi označe kao "zabranjenog". Ako zaustavi milicajac i uradi proveri podataka, tad je najebao vrhunski, ode dozvola instant.Dusan64 piše:Stricu su navodno uzeli dozvolu,stiglo mu nesto na kucu. I onda je on saznao da treba da mu stigne neko resenje iz Ljermontove da mu se ukida dozvola 3meseca i vozi tako vec nekoliko meseci,nista ne stize..
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Dusan64
Onda je imao ludacku srecu..posto su ga i zaustavljali tako.. Mada do sada je istekla zabrana..
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pa valjda treba da ti stigne resenje od-do kad ti je zabranjeno d' upravljas..
- Dusan64
Pa njemu su rekli (ne sudija,nego neki prijatelj) da treba da dodje nesto iz Ljermontove i da od tada ne sme da vozi..ali nista nije stiglo.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Dusan64 piše:Stricu su navodno uzeli dozvolu,stiglo mu nesto na kucu. I onda je on saznao da treba da mu stigne neko resenje iz Ljermontove da mu se ukida dozvola 3meseca i vozi tako vec nekoliko meseci,nista ne stize..
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Stiglo-ne stiglo, zabrana ako je krenula ona ide....
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Dusan64
Vladane nista iz Ljermontove. Mada mi rece danas da mu uopste nista nije stiglo,nego da je imao samo presudu u sudu,dakle moja greska.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Nemam ja zamerki,samo to, da ne bude zabune. Pitanje je kako to ide. Da li je presuda odmah pravosnazna, izvrsna ..., ili mora da se dobije neko dodatno resenje, tipa "poziv na izdrzavanje kazne", u ovom slucaju dopis da dozvola ne vazi??? Pitacu ortaka kako je njemu bilo. Uzeli mu zbog 2 piva i zute trake.
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8365
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Prijatelju su oduzeli dozvolu i prošao je na sledeći način:
1. Sudija ti drapne kaznu od x dana zabrane upravljanjem vozila
2. Sud rešenje dostavlja MUP-u
3. MUP, kada dobije rešenje suda, te poziva da dodješ kod njih kako bi stavili zabranu u dozvolu
Ovo pod tri je pitanje kada će MUP dobiti to rešenje i moj prijatelj je išao sa svojim primerkom odluke suda kako bi mu odma stavili zabranu da bi išao na more kolima jer mu supruga ne vozi. Nisu mu stavili zabranu jer neće bez dostavljenog primerka iz suda.
Na kraju je imao sreće i pomerio odmor i rezervaciju za kraj avgusta.
To je bilo sa starom vozačkom, kada je udaran pečat pozadi, a kako je sa ovim novim ne bih znao.
1. Sudija ti drapne kaznu od x dana zabrane upravljanjem vozila
2. Sud rešenje dostavlja MUP-u
3. MUP, kada dobije rešenje suda, te poziva da dodješ kod njih kako bi stavili zabranu u dozvolu
Ovo pod tri je pitanje kada će MUP dobiti to rešenje i moj prijatelj je išao sa svojim primerkom odluke suda kako bi mu odma stavili zabranu da bi išao na more kolima jer mu supruga ne vozi. Nisu mu stavili zabranu jer neće bez dostavljenog primerka iz suda.
Na kraju je imao sreće i pomerio odmor i rezervaciju za kraj avgusta.
To je bilo sa starom vozačkom, kada je udaran pečat pozadi, a kako je sa ovim novim ne bih znao.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
FM III piše: To je bilo sa starom vozačkom, kada je udaran pečat pozadi, a kako je sa ovim novim ne bih znao.
Posle donošenja presude, nekoliko nedelja kasnije ili mesec-dva, na adresu stiže preporučena pošiljka u kojoj obaveštavaju da dana tog i tog kreće zabrana upravljanja, a taj dan se obično vrti oko datuma prispeća pošiljke.Vladan piše: Pitanje je kako to ide. Da li je presuda odmah pravosnazna, izvrsna ..., ili mora da se dobije neko dodatno resenje, tipa "poziv na izdrzavanje kazne", u ovom slucaju dopis da dozvola ne vazi??? Pitacu ortaka kako je njemu bilo.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.