911s [SK] piše:Najminimalnije je 15.000, 6 bodova i 3 meseca zabrane upravljanja.
Od ovog prekšaja se ne beži i kazna se ne može izbeći. Možeš da se natežeš, da se ne odazivaš na pozive, da tražiš suočenje, ali mogu samo još da ti podignu kaznu zbog toga. Lepo se odazovi, priznaj, traži da ti kaznu podele na tri rate i to je to. Sudija će te samo jedno pitati - da li se to vozilo koje si pretekao kretalo i da li si za preticanje koristio traku za kretanje vozila iz suprotnog smera. S obzirom da je odgovor na oba pitanja potvrdan, bićeš kažnjen.
Auuu ... Znaci ja sam letos jos super prosao.
Na obilaznici kod izlaza/ulaza kod Orlovace, pre ona dva tunela, me zaustavili da sam isto prestizao po punoj liniji. Doduse nije bila puna kad sam krenuo da prestizem, ali je postala kod sam zavrsio prestizanje, isto bio neki spori FAP ispred mene.
Slozio ja pricu da se vracam za Ameriku za par dana (doduse to je i bila istina) i da nemam kad da se gonim po sudovima; na kraju smo se dogovorili za $50.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.