Auto krediti
Moderator: ace1
- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Auto krediti
Пази , ако штедиш па ти оду пар екоје си уштедео јел ти је требало , замисли како када плаћаш кредит , ем не могу да ти оду те паре са стране које си уштедео , јер дајеш за отпатуи кредита , ем , не можеш да потрошиш и оно што би нормлано потрошио када штедиш паре , јер кредит је скупљи од штедње . На крају ће имати мање за своје паре , једино што ћеш имати одмах . Кредит има смисла за финансирање посла , када ти требају обртна сретства да приведеш посао крају и напалтиш га , мада и то није повољно , али ако другачије не можеш тако мора . И ли за решавање стамбеног питања . Али кредит з апотрошњу није паметан . Мање чеш имати да потрошиш , что је поприлочно депримирајуће ако имаш и онако мало да поторшиш .
Боки , покретач теме неће ићи пешке наредне 3 године , он већ има ауто , него би нешто боље , како и сам каже .
Боки , покретач теме неће ићи пешке наредне 3 године , он већ има ауто , него би нешто боље , како и сам каже .
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Za njega ok, ja sam mislio na macanelija 

Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9925
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ja sam i napomenuo da je to u inostranstvu,a na more ne idem jer sam vec na moru 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Eto, covek u kreditima, a jos je svaki dan na moru, sem kad je na godisnjem! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Pazi ovako, logika je cudna stvar, kao prvo vec nekih dobrih dve godine se palim da kupim focusa, trebale su neke pare da legnu, ali to se oduzilo i ko zna kad ce i dali ce biti. U pitanju je neki sudski proces, nebitno. E sad za sve ovo vreme ja visim na oglasima i forumima i izgaram od nestrpljenja da nekako ispunim sebi tu zelju. Pa tako jedan dan planiram kredite, sutra se malo otreznim pa kazem sebi oladi malo, pa prekosutra opet neka treca kombinacija, pa onda naletim na neki po meni dobar focus na oglasima, pa mi neki dan jedan drugar kupi upravo focusa kakvog ja bas zelim i tako dalje.
Itako to traje i traje. Borba razuma i realne finansijske situacije sa zeljama i nepotrebnim rizicima. Tako da postajem beznadezan slucaj
Logicno je , zasto da ne , da se razmislja i tako da auto koji sada imam mogu bolje prodati dok je dobar i mogu dobiti bolju cenu, nego za dve tri godine kada nece vredeti ni pola para, podici kredit i kupiti mladji, pouzdaniji i bolji auto. A sa druge strane opet , voziti stari i stedeti dok ne skupim za taj bolji, a stari gubi na vrednosti i onda mi treba vise para za drugi auto. I sad budi pametan.
Evo sta sve meni pada na pamet: Da mi ovde na forumu osnujemo neku vrstu stedionice pa lepo svaki mesec uplacujemo po , recimo , 5 evra i tako napravimo kreditni fond, naravno beskamatni i da se on daje clanovima koji zele da kupe auto ili da resavaju neke druge finansijske probleme vezane za auta, kao na primer servisi, popravke, registracije itd.
Eto ja predlazem da ja kao idejni tvorac budem prvi klijent i resim svoj problem ! ! !
Itako to traje i traje. Borba razuma i realne finansijske situacije sa zeljama i nepotrebnim rizicima. Tako da postajem beznadezan slucaj

Logicno je , zasto da ne , da se razmislja i tako da auto koji sada imam mogu bolje prodati dok je dobar i mogu dobiti bolju cenu, nego za dve tri godine kada nece vredeti ni pola para, podici kredit i kupiti mladji, pouzdaniji i bolji auto. A sa druge strane opet , voziti stari i stedeti dok ne skupim za taj bolji, a stari gubi na vrednosti i onda mi treba vise para za drugi auto. I sad budi pametan.
Evo sta sve meni pada na pamet: Da mi ovde na forumu osnujemo neku vrstu stedionice pa lepo svaki mesec uplacujemo po , recimo , 5 evra i tako napravimo kreditni fond, naravno beskamatni i da se on daje clanovima koji zele da kupe auto ili da resavaju neke druge finansijske probleme vezane za auta, kao na primer servisi, popravke, registracije itd.
Eto ja predlazem da ja kao idejni tvorac budem prvi klijent i resim svoj problem ! ! !

- macaneli
- VIP
strpi se i stekaj pare,za oko godinu dana prodavacu ja mog focusa mk1 pa cemo trgovati 

- van
- VIP
- Poruka: 9042
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Ако ти ауто брже губи вредност него што можеш да уштедиш , онда ти имаш проблем са послом и приходима , и то треба да ти буде приоритет , а не ауто .
И сада имаш фокусе за 2000 евра по огласима , имаш и за мање , ако те не мрзи да уложиш у њих . Стрпи се још мало , па ће бити још јефтинији .Код фокуса је добро то да му цена опада брже него квалитет , па за мало пара можеш да добијеш ауто који може још доста да служи.
И сада имаш фокусе за 2000 евра по огласима , имаш и за мање , ако те не мрзи да уложиш у њих . Стрпи се још мало , па ће бити још јефтинији .Код фокуса је добро то да му цена опада брже него квалитет , па за мало пара можеш да добијеш ауто који може још доста да служи.
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
hmmmm, imam strasnu ideju...macaneli piše:strpi se i stekaj pare,za oko godinu dana prodavacu ja mog focusa mk1 pa cemo trgovati

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- macaneli
- VIP
podeli sa nama tu tvoju strasnu ideju
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Daleko bilo da mi je auto prioritet , samo sam naveo nekoliko razmisljanja, a sto se tice prihoda i posla pa nije bas smak sveta , ali moglo bi i bolje. Zaradjujem dovoljno za prezivljavanje mene i moje porodice, ali ne bi bilo lose i neki dinar vise naravno.