Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od peca » petak, 23. nov. 2012. u 00:45h

Ja u principu stajem i na žuto, osim ako mi se baš gadno ne žuri ( a takve situacije su, da se ne lažemo, zaista retke, tipa kad sam vozio ćaleta u bolnicu a potom išao na ispit ).
Vladan piše:Za zuto svetlo postoji samo jedno resenje, a da ne bude prigovora. U Grckoj (Solun i okolina) je to uobicajeno, a ima i na jednom mestu na Rakovickom. Zuto svetlo mora da bude na posebnom stubu, oko 50m ispred glavnog semafora. Ako prodjes pre zutog, prolazis i glavni, ako prodjes na zuto, imas 50m da stanes, a ako ne stanes, sigurno prolazis na crveno ili krsis ogranicenje brzine. Nedoumicama oko kocenja ili gasa - cao, zdravo!
Mislim da čak ni to ovde nije rešenje problema. Jednostavno ne verujem da će neko ko je na prvom semaforu prošao na žuto obratiti pažnju na to što mu se na glavnom upalilo crveno. Pre će biti u fazonu "Ma mogu ja da prođem.". Onda bi naravno usledilo patosiranje gasa uz prethodno vraćanje u nižu brzinu i ćao.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Anpu
Poruka: 12
Član foruma od: nedelja, 18. nov. 2012. u 10:35h

Poruka od Anpu » petak, 23. nov. 2012. u 01:01h

@dule ma kakvo crno licno, sve je okej ;)

U Italiji imaju sistem da kada se krece, ide crveno pa zeleno. A kada se zatvara zeleno, posle zelenog ide zuto pa crveno. Znaci zuta dodje kao nasa trepcuca signalizacija. Sta znam, ucinila mi se takva signalizacija logicnom.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » petak, 23. nov. 2012. u 16:30h

Slika

mislim da je lada kriva,al ne shvatam sta se desilo.Samo sam cuo suljanje i ovaj iz opela pita ovog iz lade da li ima zmigavac.

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » petak, 23. nov. 2012. u 16:45h

ovaj sa ladom je zaisao ko da vozi sleper u taj servis pranja i podmazivanja..a jopel je misio da ce lada da stane i krenuo u obilazenje..kad ono medjutim..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 24. nov. 2012. u 11:13h

Izgleda da sinoc nisu stedeli ni ovog Cayenna sa slike ni jednog novog ML-a koji su parkirali na nedozvoljenom
Slika

Sharpshooter
Poruka: 5111
Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h

Poruka od Sharpshooter » subota, 24. nov. 2012. u 11:30h

Da češće viđamo takve stvari. Za njih mi nije žao što ih nose. thumbsuph
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » subota, 24. nov. 2012. u 11:34h

Jbg,ja de*il,sinoc napravio barem 10km trazeci parking,i samo obilazim ovakve koje su ostavili auto na sred ulice...

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 24. nov. 2012. u 12:17h

Malopre sam gledao jednog pacijenta sa 320d koji je mnogo brz na ibarskoj, 2-3 puta je bukvalno terao ljude sa puta zbog njegove uzasne procene (jedan je jedva iskontrolisao auto posto je proklizao). Da bi na kraju do Valjeva bio ispred mene mozda za 2-3 vozila, a ja za razliku od njega nijednom punu liniju nisam zakacio niti uletao u makazice. Stvarno ne vidim cemu toliko divljanje i zurba, em ne ume da vozi em hoce da ubije druge...
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 24. nov. 2012. u 12:28h

tri slova: BMW. ja o tome pisao nekoliko puta ovde, ne shvatam prekoracenja brzine i jurnjavu.Ni na otvorenom ni po gradu.Nije vreno ni rizika,ni goriva, ni habanja svega ni stresa i tenzije i najbitnije odgovornosti koja se preuzima.

CrnaTica
Poruka: 363
Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h

Poruka od CrnaTica » subota, 24. nov. 2012. u 19:46h

meni nekidan stigo račun za neplaćenu dnevnu kartu ("kazne" su preimenovali u dnevnu kartu, jer su "kazne" protiv ustava)...
išao u županiju predat potvrdu, bio buraz samnom. on ostao u autu, ovaj mu zakačio.. buraz mu nešt srao, ovaj kao stornirat će.. odem tamo, lik mi pokaže sliku i ispod slike "stranka odbila primitak, prijeti djelatniku". a lik mi prije toga kaže da oni ne vjeruju svojim djelatnicima pa slikaju svaki put kad napišu dnevnu kartu, a da nju može napisat, mora te 2put uočit
na slici se fino vidi tablica (slika kao da je nokijom 3310 slikano), boja - ne štima, suvozačeva vrata otvorena

u ponedjeljak šaljem pismeni prigovor i zahtjevam pismeni odgovor.
Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana mrgreen

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 24. nov. 2012. u 19:50h

Pismo bomba bi mozda imala veci efekat.

CrnaTica
Poruka: 363
Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h

Poruka od CrnaTica » subota, 24. nov. 2012. u 21:44h

onda će znat tko ih je rastepo :P

ovak napišem da zahtijevam pismeni odgovor, i ako pokrenu ovrhu, imam dokaz da sam uložio prigovor i sve to skupa ode na trgovački sud
Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana mrgreen

dule0911

 

Poruka od dule0911 » utorak, 27. nov. 2012. u 20:30h

Focus vs. X5 prve generacije redizajn, dizel.. 1:0

Inace nikad ne nasedam na ovakve gluposti ali me je curka (komsinica iz sela) toliko iznervirala pre toga na radovima na kruznom putu da sam i ja puko (nazalost). Mi smo svi kreteni sto cekamo na semaforu u koloni, ona obilazi kolonu i pravac u mene bez migavca bez icega... Naravno nisam joj se sklonio i provukao se po bankini sto se njoj nije svidelo, posle pokusala da bude brza ali joj ne ide nesto. Ukljucujemo se na autoput, ona odmah izlece u levu traku misleci "brza sam", ja u srednjoj odlazim. Idem uzbrdo uz bubanj potok sa strmije strane i bukvalno mogu da doziram njeno nerviranje, a vec idemo malo preko duplo od ogranicenja :) Pritom najjaca scena, na vrh brda sustizemo pandure sa golfom 6 tdi, isto idu solidno oko 140, ja ih preticem a ona se usrala i vozi na 50m iza njih sve dok se nisu iskljucili kod plavog mosta, posle je opet opasna i dodaje gas :rotfl: Pritom sve to sa detetom u kolima, strasno...
Klasicna sponzorusa kojoj je muz uzeo crni x5 sa zatamnjenim staklima pa po logici stvari misli da odma ima pravo da gazi sve pred sobom na putu. Posle sam je opet sreo u Vinci, bukvalno je na sred puta ostavila svoj "dzipic" da obavi nesto. Naravno odmah ispred radnje, a usput je tu i ulaz u ambulantu koji je naravno blokirala, pa je sve majke sa decom zaobilaze jer ne mogu da prodju od auta. O automobilima koji se provlace da ne pricam, posto je u toj ulici ionako knap za mimoilazenje zbog jednog reda parkinga uz ambulantu.

Moram uskoro da nabavim neke kamere da snimaju sve ispred i iza, ovo postaje sve gore i gore...
Fiesta!!

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Poruka od bojan_kv » utorak, 27. nov. 2012. u 20:44h

Danas lik stao u traku sa dopunskom strelicom a ide pravo, ok ima pravo da bude u toj traci, stojim i cekam zeleno, kad 2 mamlaza, jedan sa puntom drugi sa astrom penju se na trotoar i obilaze nas 5 koji cekamo da se pojavi zeleno. Napravise ljudi trecu traku cas posla :lele: :doh:
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » utorak, 27. nov. 2012. u 22:34h

Dule upise se u temu Potezanja. lol

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » utorak, 27. nov. 2012. u 22:36h

Paa da, tamo ima vise logike. lol

dule0911

 

Poruka od dule0911 » utorak, 27. nov. 2012. u 23:36h

Prvo sam tamo i okacio post pa ga obrisao i okacio ovde, 'kud znam lol
Fiesta!!

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » utorak, 27. nov. 2012. u 23:58h

I Dule postao rejser! :gears:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

milan_gt

Poruka od milan_gt » sreda, 28. nov. 2012. u 00:00h

ne znate vi njega..samo se po forumu ne exponira..kao pojedini :vid budale:

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 28. nov. 2012. u 00:09h

Kladim se da u slobodno vrjeme se oblači kao Stig i trka se po gradu. :vid budale:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

milan_gt

Poruka od milan_gt » sreda, 28. nov. 2012. u 00:31h

:D some say that he knows two facts about blond in X5 an both of them are wrong.. :D

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » sreda, 28. nov. 2012. u 00:43h

Ako Taladega bude cuo ovo ...

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » sreda, 28. nov. 2012. u 00:58h

bojan_kv piše:Danas lik stao u traku sa dopunskom strelicom a ide pravo, ok ima pravo da bude u toj traci, stojim i cekam zeleno, kad 2 mamlaza, jedan sa puntom drugi sa astrom penju se na trotoar i obilaze nas 5 koji cekamo da se pojavi zeleno. Napravise ljudi trecu traku cas posla :lele: :doh:
Moj stil :woohoo:
Šta da vam radim kad jedva prelazite i preko šahtova, u ležeće da vas ni ne diram, a trotoar možete samo da sanjate :rotfl: :jeeej:
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » sreda, 28. nov. 2012. u 08:07h

911s [SK] piše:Šta da vam radim kad jedva prelazite i preko šahtova, u ležeće da vas ni ne diram, a trotoar možete samo da sanjate :rotfl: :jeeej:
sign0007

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » sreda, 28. nov. 2012. u 19:31h

Danas sam hteo tući nekog seljaka (mislim na njegovu delatnost) , vece, napolju neka kisa, a on iz njive izasao baca ono blato u pm :mad: , ne jebe zivu silu....
Nije mi jasno kako čovek ne shvata da tu neko moze da pogine, slupa se itd. Jer put sve normalno, i odjednom blato , gore je od leda....
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“