Nasao san u Svajcarskoj po vrlo povoljnoj ceni Samsung Galaxy Tab 8.9" 3g, pa sam razmilsljao i googlao jedno tri dana o ovoj ugradnji i koliko sam video moguca je, naravno..

Da pitam ja vas, kako povezati tablet a da se ne napaja preko upaljaca i kako resiti problem punjenja? Opazite ovaj prekidac da li on moze koristiti ?
http://shop.brando.com/mini-usb-to-micr ... 6d001.html Da li ce baterija izgubiti kapacitivnost ako je non stop u kolima na punjacu?
Drugo, kako povezati zvucnike iz kabine sa tabletom, jel to ide preko nekog pojacala i verovatno se mora instalirati neki potenciometar za jacinu zvuka?
Trece i najjzanimljivije pitanje, posto 99% tableta na trzistu nemaju FM receiver , kako i sta da uradim da imam radio u kolima,ne bih koristio radio preko neta? Da li se moze nekako ugraditi neki uredjaj malih dinenzija koji bih smestio recimo izmedju drzaca za case i koji bi sluzio kao radio uredjaj i da on bude povezan na zvucike ? Sta treba uraditi povodom ovoga?
Cetvrto, komande na volanu video sam na you tjubu da se mogu povezati samo kako neam blage veze? A i zadnja kamera se mislim moze povezati sa ovim?
Jako bih voleo imati tablet na ovaj nacin u kolima jer pruza sve od interneta, onih aplikacije preko blututa i OBD-a i jos mnogo drugih stvari, ali ne znam kako do kraja resiti i sve povezati tako da sve funkcionise..
Ako je vrlo komplikovana metoda ugradnje tableta onda moram ici na varijantu ugradnje 2din dvd gps-a... Mislio sam ugraditi ovo
http://www.ebay.de/itm/EONON-G2217-7-CA ... 794wt_1163
to je EONON G2217, jel ima neko iskustva generalno sa ovim kinezima jer sam cuo da su jedni od boljih kineza vezano za uradjaje ovog tipa... Oni su laki za ugradnju sve podrzava jedinica od komandi na volanu, poziva preko blututa, gpsa, dvd,mp3, IMA radio,usb,microSD, tv... I ovo nije lose resenje ne kazem ja, ali sigurno znam da ce se ovo pokvarti ili poceti zezati te dvd te ekran i sl. Jer da "bacim" 250e za kinesko njesra (iako nude garanciju od 1 do 2 god) nije mi svejedno jer za te pare kupicu goree navedeni tablet sa kojim cu se namuciti oko ugradnje ali bicu siguran da se nece kvariti i slicno i sluzice mi i za druge stvari..
Izvinite na duzem postu. Rado bih da cujem sta bi ste vi uradili i kako?