totti piše:dax92 piše:A ne mozes bas tako da gledas na auto skole. Oni bi trebali da voze u svim uslovima sa instruktorom kako bi se navikli na sve prilike, tj bar upoznali.
Naravno

Ja sam 2 puta izvozio casove. Prvi put 1991, polozio testove, pao na poligonu, sto je posebna prica, i nikad vise seo da vozim, do 2006.
2006. obuka je bila ovakva: Cas 1.: Ovo ti je 1., 2. ,... ajd stisni kvacilo, daj malo gasa, pustaj polako ... i krenusmo, "promeni brzinu", ja promenim. Pita me instruktor jel'si ti vec vozio - ja mu ispricam pricu. Kaze dobro gotov prvi cas, dodji sutra opet. Dodjem sutra, cas 2.: on kaze sedi i krene ajd levo, desno, ja vidim idemo u grad, ono bas spic. Rekoh, "a malo da vezbamo", "ma sta da vezbamo
kad vec znas, idemo da se vozimo"?!!! "A guzva?", "
Pa kako mislis da naucs?" Mislim se, "znaci ne znam, samo sere".
I tako 37 casova. Pretposlednja 2 smo vozili po bloku 44, 45, po onim parkinzima, jerima znakova svih mogucih. na poligon ni jednom nismo isli.
Ja cuo da se trazi neko parkiranje, garaza, na ispitu, on mi kaze odbij to da radis, nije obavezno, reci da ti instruktor nije pokazao, ne mogu ti nista?!!! Na ispitu je bilo da se udje u rikverc izmedju dve linije, to je valjda bilo to.