Uskoro cu predstaviti auto a do tada, moci cete da me vidite kako lurukujem po forumu i upijam informacije
Pozdrav
- Sova
- Poruka: 9
- Član foruma od: sreda, 7. nov. 2012. u 19:20h
Pozdrav
Da se prestavim, ja sam Igor i od skora sam postao ponosan vlasnik jednog Ford Focusa MK 2.5 iz 2008 godine.
Uskoro cu predstaviti auto a do tada, moci cete da me vidite kako lurukujem po forumu i upijam informacije
.
DOS = HIGH ???
I knew it was on something!
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2802
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Pozdrav
Dobar old skool potpis.
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- Sova
- Poruka: 9
- Član foruma od: sreda, 7. nov. 2012. u 19:20h
Hvala, ostalo mi od 90-ih kad se setim preturanja po autoexec.bat i config.sys. Bese to dobri dani 
DOS = HIGH ???
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Lurkujem, lurkuješ, lurkuje, lurkujemo, lurkujete, lurkuju. Faza razvoja svakog forumskog bića. 
pozdrav, Bojan