ima jos ohoho slika, ali da ne smaram ljude... ako nekog interesuje nek kaze koji avion hoce i uploadovacu slike
a ne bi bilo lose i vi da ubacite po neku
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
rusi nisu došli, a od migova su bili samo domaći mig-29 i mig-21 u letnom programu i na izlozbenom delu i rumunski mig-21 u letnom deluIosis piše:Daj slike ruskih aviona, MiG-ovi i Suhoji ako ima.
Pa sto se nisi javio, proveo bih te ja zaobilanim putem.Markedjani piše:Ja sam bio i najviše sam prso zbog gužve kod galenike...
SAT IPO VREMENA SAM PUTOVAO OD GALENIKE DO AERODROMA!!!
Haos je bio,ja sam pokusao da odem,ali sam batalio...Markedjani piše:Ja sam bio i najviše sam prso zbog gužve kod galenike...
SAT IPO VREMENA SAM PUTOVAO OD GALENIKE DO AERODROMA!!!
Nesa piše:Ja sam se pojeo najvise! Pa znate li koji sam ja zaljubljenik u vojnu avijaciju!
Malo sam se udaljio zadnjih godina od kad je prestao da izlazi Aeromagazin(imam sve brojeve i znam ih skoro napamet)
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger