kugle ili nesto drugo
- saki fiesta
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 23. nov. 2010. u 10:35h
kugle ili nesto drugo
Fordovci dali je neko imao slicno iskustvo i sta li moze da bude? Pri maloj brzini od 10-30km/h pri blagom skretanju u desno a potom i pri pravoj voznji cuje se skriputanje,u trapu i u tockovima nema lufta.Ako se skripa cuje iz kugli dali ih treba menjati?
- van
- VIP
- Poruka: 9044
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: kugle ili nesto drugo
Кугле на шкрипе , него добијају луфт , и тај лут+фт може да лупа на рупама . Лако се на каналу проверава да ли кугле имају луфт
- Vllada
- Poruka: 72
- Član foruma od: četvrtak, 14. jun 2012. u 10:57h
Ako može pitanje u ovoj temi... U pitanju je Sierra. Za vreme vožnje po kiši, odjednom je počelo da se čuje neko škripanje, kao guma o gumu da struže. Zamenio sam selen blokove u ramenu, ali opet ista stvar. Škripi kada se mota, u vožnji itd. dok se u mestu pri ljuljanju auta, ne čuje. Šta bi moglo da bude, tj. našta da obratim pažnju?
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Лежај амортизера.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- Vllada
- Poruka: 72
- Član foruma od: četvrtak, 14. jun 2012. u 10:57h
Rešio sam problem škripanja
. U pitanju je bio semering glavčine, stradao je i počeo da izlazi u delovima iz svog ležišta. Problem sam rešio tako što sam ga načisto izbacio i tako vozim dok ne zamenim celu glavčinu. Set ležaja i semeringa košta 1200, oo din., ali ja moram da zamenim i glavčinu jer je u lošem stanju.