Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Ma ona htela da pritiska nešto drugo, al ti nikako da joj ponudiš... 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
mora da je imao zimske gume ili gume za sve sezone, da je imao letnje, to bi ga spaslo..
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
+ 1 . Nesto sam slicno hteo da kazem, doduse jos gore.Al ljudi ja sam se salio za devojku,ovaj kre*en je prosao napred gde nije dozovljeno.Nema abs,lada iza ima i lepo skrece.totti piše:Ma ona htela da pritiska nešto drugo, al ti nikako da joj ponudiš...
Inace kad glumim pesaka, i kad cekam uvek stojim iza stubica, semafora ,drveta ili neke barijere da u slucaju shita, isti i ublazi
- dax92
-
- Poruka: 7643
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Druge dve su sedele pozadi, pa zauzele mesto!totti piše:Ma ona htela da pritiska nešto drugo, al ti nikako da joj ponudiš...

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
u koju stranu je udario ovog clia, tj. kako je Clio isao. Po nekoj logici trebalo bi da ga je picnuo s leva, al' Cliu ostecenija desna?!RS_cabrio piše:http://www.kurir-info.rs/dzipom-pokosio ... nak-478901
Ili je on izleteo pred Clia, pa ga ovaj cuknuo u zadnji deo i pogurao ga na trotoar? Ako je tako, a kako nam se izgleda tumaci zakon, Clio ce da bude kriv za udes, jer nije drzao rastojanje, a dzip ce da bude kriv za nepostovanje obaveznog skretanja.
-
- Ljubitelj životinja
ima logike,ali ne vidimo koliko je ostecenje sa vozaceve renovoe strane, mozda se nesot i okretao sobzirom i da je brnaik zanji otpao.
- totti
Ne vidi se da je otpao zadnji branik, ovo na slici je vrv prednji 

- Sharpshooter
- Poruka: 5129
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Nije auto za svakoga.
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
-
- Ljubitelj životinja
jes brate mili vidis da ne razlikujem prednji od zadnjeg dela.
- Vladan
i ja sad vidim da je dzipu kao malo podignuta hauba, i prednji branik je izgleda ostecen, ali i dalje ne mogu da ukapiram ko je koga kojim coskom.
- dax92
-
danas za malo da se zakucam u neku curku u Bulevaru dok sam se spustao biciklom!
neki lik napravio polukruzno preko sina na 50-ak m od mene, i 'ajde, on moze da prodje ispred mene, al' i ona 'ladno skrece iz suprotnog smera u ulicu koja je meni sa derne strane, a ne obraca paznju da ja nailazim na nju, a iza mene jos neko sa kolima. Sa oko 45 km/h sam uspeo da zakocim na oko 25m, ali bih je sigurno udario da nisam skrenuo u tu ulicu dok sam kocio. Stade i ona na pesackom, iza mene, i nesto nervozna mlati rukama. Trebao sam samo da je puknem u krilo nogom i da nastavim. Sreca njena sto je zensko, inace bi se drugacije zavrsilo. Ovako sam joj samo vratio "lepe" reci, i nastavio da je psujem dok sam vracao lanac na malu sajbnu (zupcanik). Glupaca, ne znam gde gleda!!

neki lik napravio polukruzno preko sina na 50-ak m od mene, i 'ajde, on moze da prodje ispred mene, al' i ona 'ladno skrece iz suprotnog smera u ulicu koja je meni sa derne strane, a ne obraca paznju da ja nailazim na nju, a iza mene jos neko sa kolima. Sa oko 45 km/h sam uspeo da zakocim na oko 25m, ali bih je sigurno udario da nisam skrenuo u tu ulicu dok sam kocio. Stade i ona na pesackom, iza mene, i nesto nervozna mlati rukama. Trebao sam samo da je puknem u krilo nogom i da nastavim. Sreca njena sto je zensko, inace bi se drugacije zavrsilo. Ovako sam joj samo vratio "lepe" reci, i nastavio da je psujem dok sam vracao lanac na malu sajbnu (zupcanik). Glupaca, ne znam gde gleda!!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Ljubitelj životinja
Ja kad se zakacim za tim zenama u saobracaju ,najefektnije je da im se narugas da su ruzne. Nebitno st,a uhvati se za nesto ima nocima da ne spava i razmislja. Reci joj da je nosata, debela, ruzna....bilo sta.
- sasa_f1
- Poruka: 9995
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
Ja sam prošle godine vozio bajs kroz knez, a padala je kiša i ulica je ostala sva mokra i klizava.. Vozim, i krenem naglo da skrećem i padam klizam se 5 metara (ležim bukvalno sa bajsem) i kosim tri poslovna lika sve u odelima (jedan je čak bio u belom odelu) xD
- sasa_f1
- Poruka: 9995
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

- dax92
-
rs_cabrio, ovu bi to sigurno potreslo jer se vidi da je "gospodja"
Necu da opisujem kako sam se zakucao u ovce pre nekoliko godina.
Valjda je zato i ne volim bas nesto...
Necu da opisujem kako sam se zakucao u ovce pre nekoliko godina.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
-
- Ljubitelj životinja
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Ljudi kad ce da uvedu palicu kao obaveznu opremu u autu, pa da pocnem da se bavim ortopedskim i limarskim radovima. pukao sam veceras, 2 puta u razmaku od 2 sata umalo da skrcam auto, naravno ne svojom krivicom.1. put vozim ,autobus ispred mene u desnoj traci i na 5 m od semafora me isece i osta po dijagonali u obe trake a ja sam se zaustavio na 30cm od njega.2. put nailazim na pruzni prelaz, auto iz suprotnog smera na prelazu i napaljeni klinac u "nabudzenom' jugu ga pretice na prelazu i pravo na mene. da sam vozio brze i da nisam stao,sastavi me direktno. jos mu nije jasno sto mu blicam i sviram:-)
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- totti
Ja sam jutros na semaforu video iza mene gospodju u Octaviji kako pije kafu iz šolje (one velike, kućne), sa sve cigaretom u drugoj ruci
Valjda je žurila na posao, pa nije imala vremena kući da je popije

Valjda je žurila na posao, pa nije imala vremena kući da je popije

- bojan_kv
Al je njoj dobro

- Vladan
Ljudi su idioti. Opet dva najbolja grafita: 1. Malo nas je al'smo govna. 2. Kill all humans.
Sad pre neki dan kad sam isao za Kraljevo, neki pretice i ne moze da stigne, presao u moju traku, i ja kocim i on prodje, i dok prolazi vidim ga ljober sa zenom ljoberkom, i smeje se i pokazuje joj kao "al sam izradio glupana, morao je da koci ha ha ha.". Dobro, ne znam sta je mislio i pricao, ali tako sam doziveo. Mogao je bar da mahne u znak zahvalnosti. Nemam to na snimku, tad je baterija vec bila otisla.
Ovde blizu kuce, idem jednosmernom, iza coska izlece 101 sa nekim ultra zelenim, narandzastim, felnama, spojlerima, spusten, ma ludilo, jede zivu decu, pravo u suprotni smer, na mene, i jedva se nakani da stane, i jos me besno gleda, nesto sam mu kriv. Valjda je njegova ulica, on je Harkanov naslednik, sta li.
Sad pre neki dan kad sam isao za Kraljevo, neki pretice i ne moze da stigne, presao u moju traku, i ja kocim i on prodje, i dok prolazi vidim ga ljober sa zenom ljoberkom, i smeje se i pokazuje joj kao "al sam izradio glupana, morao je da koci ha ha ha.". Dobro, ne znam sta je mislio i pricao, ali tako sam doziveo. Mogao je bar da mahne u znak zahvalnosti. Nemam to na snimku, tad je baterija vec bila otisla.
Ovde blizu kuce, idem jednosmernom, iza coska izlece 101 sa nekim ultra zelenim, narandzastim, felnama, spojlerima, spusten, ma ludilo, jede zivu decu, pravo u suprotni smer, na mene, i jedva se nakani da stane, i jos me besno gleda, nesto sam mu kriv. Valjda je njegova ulica, on je Harkanov naslednik, sta li.
- bojan_kv
Sto se ne javi kad si bio u Kraljevu?
ma ovde ti je ludnica, taksisti,klinci sa "nabudzenim" jugicima, neznas koga da se pazis 

- Vladan
Nije bas bila prilika. Drugi put.