zavisi koliko vozis. Evo moja tabela je jos uvek tu stoji,nego sam prestao da upisujem:
http://orthoart.rs/gorivo.htm ovo ti je rezervoar plina na svakih 5 dana,ispade okruglo,pogledaj datume. to je dakle 42 litra plina (reccimo) x 6 sipanja mesecno (kazem 42 jer mi i vise od toga staje kod Lukolila od sad kod njih sipam samo, ne experimentisem vise). To mu dodje 252 litra mesecno x 12 meseci = 3024 litra godisnje. To mu dodje 260 000 dinara godisnje. Plin mi ustedi recimo 45% od te sume jer bi mi toliko vise trebalo novca da se vozim na benzin, sto znaci da mi godisnje treblo za isto oko 118 hiljada dinara vise. To mu dodje soma eura godisnje ustede . U mom slucaju , naravno ne totalno preciznom,ali sasvim dovoljno.A slutim da ima ljudi koji ovde zbog posla prelaze vise (meni auto ne treba nizasto osim za zajebanciju i drljanje) dakle nevoznja ne benzin ustedi toliko......cvrc...pa to je samo mesecno kad se podeli malo... Cek bre, jel mi nije dobr racun il ustedim samo 9000 dinara mesecno? A u majku mu pa to zaista i nije nesto...nemoguce bre

Izgleda da si u pravu sto se tice eknomske racunice. I dalje sam u shoku,nek me neko ispravi ako sam lose izracunao. Gladan sam kao zivotinja,mozda ne razmisljam dobro....u je....