...

Imaš te adaptere u Elementi u Dimitrija Tucovića.Dusan64 piše:Jel ima ovo negde a da ne kosta 800din?
http://www.kanibal.co.rs/products.php?s ... d=30230401
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Aj' što misli da sam ja kre*en pa da nasjednem, ali što je ispao kre*en, mogao je bar da se potrudi oko padeža, a ne samo copy/paste iz google translate.Želimo potvrditi da vaša e-mail adresa je osvojila vam zbroj 450.000,00 funti u globalni program e-Lutrije
Vi svibanj biti iznenađeni da ste primili Obavijest bez kupnje ulaznica ili se prijavljuje za naše lutrije promo / lutrija je provedeno elektroničkim odabirom preko milijun e-mail adrese iz našeg novog Java-temeljen softver koji nasumično odabire e-mail adrese s web i vaše e-mail adresu je izabran kao pobjednik
Zbroj (četiri stotine i pedeset tisuća funti) je pohranjena u Natwest Bank of London na vaše ime.
Se obratite Natwest Bank of London s o vašem bankovnom računu informacija za prijenos pobjedu nagradni fond :
Kontakt osoba: Mr.Victor Hunt (direktor Međunarodni prijevoz)
E-mail: [email protected]
Tel: +44-793-704-3682
Faks: +44-704-571-455
Vaše ime i prezime:
Svoju punu adresu:
Datum rođenja:
Zanimanja:
Mobitel broj:
Vaš Naziv banke:
Vaš bankovni račun:
Vaš Adresa banke:
Vaša banka Swift Code:
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Nema za Forda..peca piše:Imaš te adaptere u Elementi u Dimitrija Tucovića.Dusan64 piše:Jel ima ovo negde a da ne kosta 800din?
http://www.kanibal.co.rs/products.php?s ... d=30230401
Sajt: http://www.elementa.co.rs/katalog/Ure%C ... %C4%8Denje
Van piše: ...за све те буђаве фордове
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Ponedeljak je..macaneli piše:u cemu je onda problem?Odes na bubanj i kupis
Na kolima mi nije ISO konektor,euro dzek,kako vec.. Ne bih da seces zice na kolima zbog 800din..911s [SK] piše:Dušane, kačio sam forumu ovde šemu tog konektora, kupi si običan male ili female (koji ti već treba) Euro jack pa prilemi na sam radio.
..moje visine, visoke..
napiso bi sad nesto,al necu,ipak je ovo ipak javno mesto.totti piše:Odem ja malopre u Volks banku da podignem neke pare preko Western Uniona, kad tamo dve službenice, moje visine, visoke, mršave, zgodne...![]()
Još me jedna nudi šampanjcem sa vrata, kao časte zbog nedelje štednje...![]()
Rekoh joj da ću početi da pevam "udara u glavu k'o šampanjac" ako popijem to, ali da može da mi spremi jednu flašu za poneti![]()
A doooooobre obe...![]()
Hebo me šarov kad uopšte ulazim u banke
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Na 200m od moje kuce. Obici cu ih...totti piše:Vrh Ustaničke.