bas dobar film
odgledala juce Men in Black 3

'81 Ford Taunus 1.6 L
'81 Ford Taunus 1.6 L
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
U pravu si, pogledao sam ovog Teda...osim par dobrih scena i Mile KunisDusan64 piše:Nista posebno...
da nije los, zanimljiva prica...imam drugi deo, ali nemam hrabrosti jos da ga pogledam..Talladega_500 piše:Sinoc gledao ... prosek.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
oce neko da mi nadje torrrrrrnt za ovaj fim, nemogu vec tri dana da pronadjemdarioculibrk piše:[youtube][/youtube]
Maloprije pogledao, dobra komedija
Jel drugi deo prati radnju prvog dela ili ...? Jel bukvalno ista prica?Iosis piše:Evo upravo pogledah drugi dio.
Nije toliko strašan kao prvi, mada je bilo par scena u kojima mi je bukvalno zastao dah i trzno sam se.![]()
Ali je priča mnogo dublja, kroz cjeli film se provlači Srbija. Na početku prikazuje kartu Srbije na čistoj ćirilici, zaokružen čini mi se Srbobran. Takođe prikazuje ekipu srpskih specijalaca koji upadaju u onaj bunker i to komunikacija između specijalaca je na čistom srpskom jeziku.Da ne otkrivam dalje pogledajte film.