290ml +-15ml je otprilike 5% samo zamenom tanje ili debje 0.1mm podloske u odnosu na onu koja je vec bila na dizni dobia se 7% na taj nacin se povecava ili smanjuje kolicina ubrizganog goriva. ja licno neverujem dasu kad odnesem dizne na probu uvek sve cetri za remont.Dragomir piše:Slucaj kada stari kod trpi toleranciju je veoma redak u praksi tj. kada je i sama dizna dobra.Koliko ce dizni proci test sa starim kodom kada se zameni ulozak i prelivni ventil?
Reparacija dizni
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 427
- Član foruma od: sreda, 18. feb. 2009. u 08:44h
Re: Reparacija dizni
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
sta?? drugar na mercedesu cdi sipa istu naftu kao ja a vec radio dizne, a koliko njegov trosi vise od mondea, mada kada procitam kvarove, deluje mi mk2 kao neunistivi (sto ono cudo moze da zgazi km), neznaci da ovaj nijemilan_gt piše:delphi je extra..165.000 km..hvala lepo..prijatno..

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pa to kazem..ne znam kakve su tek te bosch ako ove ne valjaju 

- mbole
- Poruka: 14997
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ajd jos jednom procitaj ono sto je boldovano, a radi se kad god se radi reparacija dizne, to jest kad god se promeni bilo sta na dizni.DRAGANFORD piše: i gde si u ovom uputstvu procitao da se menja kod dizne kad je dizna u zadatoj toleranciji.
Izvini, ali...
Imam strasan utisak da si jedan od onih nadri majstora koji pojma o svom poslu nemaju, posto ih mrzi ili ne zele ili ne znaju da procitaju uputstvo za upotrebu. a sad bi jos i da dobijes opravdanje zasto svoj posao ne radis kako treba.
Posto takvima ne da necu da pomognem (a to sam se trudio sve vreme) nego ne mogu ocima da ih vidim, ja se odjavljujem iz ove teme sto se tebe tice.
Ostalima koji umeju da citaju ono sto pise, i ne varaju musterije svojim neznanjem, i dalje stojim na usluzi za sve ono sto znam.
Djak pesak 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9938
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Ovo me stvarno zanima. Ako je ovo gore tacno, da li vise ubrizgava sa tanjom ili debljom podloskom? Kako na to reaguje comp, da li pokusava da vrati na nulu, ili sta vec?DRAGANFORD piše: ... samo zamenom tanje ili debje 0.1mm podloske u odnosu na onu koja je vec bila na dizni dobia se 7% na taj nacin se povecava ili smanjuje kolicina ubrizganog goriva. ja licno neverujem dasu kad odnesem dizne na probu uvek sve cetri za remont.
- Sharpshooter
- Poruka: 5124
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Baba gori, a selo se češlja 

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
-
- Poruka: 427
- Član foruma od: sreda, 18. feb. 2009. u 08:44h
mbole hvala na trudu i izgubljenom vremenu ja mogu da naucim nesto samo od ljudi koji se ovim poslom bave profesionalno i zive od njega.internet majstori me zaista nemogu nauciti nista.jedno je gledati u tis i autodatu a sasvim drugo napraviti to svojom rukom.
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h