Da skratim pricu, 20marona i svima lepo.

Propise ne krsim intenzivno, ali redovno.
Kako bese pravilo, mogu da prodjem u traci, ako ne gazim liniju? Tako nesto?1. Nigde ne vidim dve trake (to sto postoje u sledecoj ulici iza coska, je tamo, ovde imas jednu jedinu, osim ako zvanicno dokazes da si vidovit, mada ni to svima koji voze pored tebe ama bas nista ne znaci).
Ne drze se oni uz desnu ivicu, inace bi bilo jos vise mesta.2. Posto treba da se kreces krajnjom desnom stranom kolovoza, ovde si ti taj koji krsi propise a ne oni.
Netacno. Iz Karadjordjeve idu dve trake. Jedna po sinama (nije bastica), jedna normalna. Ispod mosta je prosirenje. Levo za na Brankov, desno Brace Krsmanovic za Stajgu, izmedju mesta kolko hoces, koje niko normalan ne koristi, pa ni ja. Za desno uvek stoji strelica, sto je najpametnija stvar koju su uradili u zivotu. Postoiji vreme, kad oni sa Brankovog mogu tuda da sidjulevo u Brace Krsmanovic na zeleno, a ovi iz Karadjordjeve imaju strelicu desno u istu ulicu. Nista nisam lukavo obrisao. Posle semafora sam presao levo, sto su i oni hteli, pa odustali.4. Ako si usao u ovu levu traku, to verovatno znaci da si na mufte prosao semafor koji se nalazi pre ovoga (i lukavo obrisao taj deo snimka).
To je upoznavanje sa likovima. Lep dan, nista se ne desava. Nema tu nista cudno ni pogresno, sa bilo cije strane.5. Pocinjes od "ide desnom trakom" i "evo ih opet". Sta opet?
Nije bilo nista i nema problema.Nemamo pojma sta je bilo pre toga. Sta je problem sto ide desnom trakom?
Nije Francuska nego Pariska Rezim se menjao ali ne bitno. Film pocinje od semafora kod Undergrounda Pariska i Bojovica u Karadjordjevu. U Karadjordjevoj se nije nista desavalo osim sto su isli ispred mene, pa sam im tu lepo uhvatiotablicu, ne znajuci sta ce se posle dogoditi.Nedostaje i deo kroz Karadjordjevu, od Francuske do semafora ispod Brankovog mosta, koji je tipicno najzaguljeniji (vozio sam tuda svaki dan 5 godina, i tacno znam gde su "zajebane tacke").
Netacno. Krsmanovica je do predmetnog coska, sa Travnickom, jednosmerna iz oba pravca, znaci nema dalje, mora levo (iz suprotnog smera desno), i to tako da se ide uz desnu ivicu, prodje pesacki celom duzinom vozila, pa jos malo, pa jos malo, pa se skrene levo, u desnu traku Travnicke. Ili se ide kao ja, uz levu ivicu, prodje pesacki celom duzinom vozila i jos malo, skrene levo u levu traku Travnicke. Znaci, tamo gde daje zmigavac, na pola ulice, radi to da bi presao ispred mene, i uradio isto sto i ja, ali odustaje zato sto ga je strah od rupe(!). Mozda ne kapira da nas ima koji pustamo na zmigac, pa misli da cu namerno da ga cuknem, ili tako neka sabanska ideja, ili ko zna sta.Daje migavac jer skrece levo (posto moze i pravo)""
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
slicno sam ja prosao letos u Podgorici kad sam se vracao sa mora. dupla traka ja preticem u levoj neku dresinu od golfa1, i op pravo na radar.87 a ogranicenje 50. krenu lik da uzima blokce i pita gde radim. odgovaram vojno lice,on mi vraca dokumenta i vice teraj kolega. ovde bi mi i kozu sa ledja uzeli za to:-)sasa_f1 piše:Bijeljina. Izvlacim se iz kolone,preticem poslednjeg u nizu, baap - radaaar. Dobar dan uhvatili smo vas u preticanju ogranicenje 50 vozili ste 82km/h,izadjite iz kola.![]()
Da skratim pricu, 20marona i svima lepo.
Odakle ti to? Sad cu ja lepo ka kevu da prevedm automilan_gt piše:pa i do sad je bilo da ne mos da registrujes ako vlasnik vozila nije sve kazne platio..
Kad je izasao, koji datum? registracija mi je za 20 dana. Do sada nisma imao nikada problem.milan_gt piše:od novog zakona kad je izasao..