Osvetljenje Fiesta mk2
- Fiesta86
- Poruka: 144
- Član foruma od: petak, 21. sep. 2012. u 23:43h
Osvetljenje Fiesta mk2
Drugari treba mi pomoc! Prva stvar, skidao sam tablu jedno 100 x ali nikako ne mogu da gurnem ruku i da otkacim dzekove i sajlu za kilometar sat ako neko zna neka kaze kako to da odradim.Druga stvar,da li nekako mogu da poboljsam osvetljenje na tabli znaci toliko slabo svetli da jedva nocu vidim koliko idem i sve ostalo,jos bolje bi bilo kad bi mi neko reko da li mogu da ubacim led osvetljenje to bi bila cista perverzija 

-
- Poruka: 239
- Član foruma od: nedelja, 16. okt. 2011. u 12:34h
Re: Osvetljenje Fiesta mk2
Otkaci sajlu sa menjaca, tj odvrenes sa pinjona i onda samo povuces tablu, onda ces moci da otkacis sajlu i dzekove... A verovatno su ti pocrkale sijalice, promeni sijalice i letse ce ti svetleti.. Meni je licno lepse fabricko osvetljenje nego led...
- Fiesta86
Hvala druzeeeee

- Fiesta86
stvorio se problem kada sam skinuo tablu otkacio sam sve kako treba proveravao sijalicu po sijalicu i sve su okey bile obrisao ih i vratio ih na mesto ali kad sam sklopio tablu dam kontakt nece da se upali sijalica za upozrenje akumulatora i ulja te 2 su se uvek palile i pre nego sto sam skidao tablu,cak ne svetle ni sijalice za kilomtreazu ne znam koji mu je djavo sada.
-
Verovatno nisi dobro vratio dzek, ili je los kontakt...
- Fiesta86
Malopre opet rasturio tablu dzek nije bio lepo ubacen vratim ja to sve na svoje mesto kad ono opet problem rade sva upozorenja ali sijalice za kilometar sat ne
probacu sutrra opet da rasturim sve i da utvrdim u cemu je problem mozda je stvarno los kontak ili nesto 3 zeza 

-
Nema neke logike, prvo redom krenes, osigurac, ako nije onda sijalica, ako nije sijalica onda los kontakt, ako nije ni to onda je negde instalacija u prekidu...
- Fiesta86
LOs kontakt bio sad sve sredio i plus sam skinuo one plastike sad bolje i jace svetli 

- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Fiesta86
Ma ovog vikenda cu otici do auto pijace i kupicu ih ja mislim da su 350 din par nego me vise smorilo skidanje table