Mrezica i jos nesto
- Turbo Force
- Rostilj majstor
- Poruka: 386
- Član foruma od: sreda, 15. okt. 2008. u 16:14h
Mrezica i jos nesto
Treba mi alu mrezica sto se stavlja na branike, imala je da se kupi u jeep komercu ali na zalost vise ih nema, Pa ako neko zna de bi mogle da se nabave nek napise.
Da li neko zna nekog ko ima ili ima TIG aparat za varenje. Stavljao sam leksan na terasu jer je predhodni leksan odneo vetar, pa sam morao da secem prohromske drzace nastresnice koje sam probao da zavarim obicnim aparatom za varenje ali sam progoreo prohromsku cev cim sam poceo da varim pa sam odustao. Duzina vara je oko 15 cm i naravno moralo bi na licu mesta da se vari.
Da li neko zna nekog ko ima ili ima TIG aparat za varenje. Stavljao sam leksan na terasu jer je predhodni leksan odneo vetar, pa sam morao da secem prohromske drzace nastresnice koje sam probao da zavarim obicnim aparatom za varenje ali sam progoreo prohromsku cev cim sam poceo da varim pa sam odustao. Duzina vara je oko 15 cm i naravno moralo bi na licu mesta da se vari.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Mrezica i jos nesto
Mozes da ga zavaris cO2 aparatom i prohromskom zicom,bolje je argonom,ali i cO2 vrsi posao.
- Turbo Force
- Rostilj majstor
Mislim da je teze naci nekog sa CO2 aparatom koji ima prohromsku zicu nego nekog sa argonom.
- Dusan64
A ja bas ne mogu da nadjem nikog sa argonom,a imam c02 i prohoromsku zicu.. 

- Turbo Force
- Rostilj majstor
Pa sto ne kazes da sve to imas, unajmljen si samo reci cenu. 

- Dusan64
Cena nije problem,ali je problem sto to nije portabl aparat,tj.cudo je ogromno,sa ogromnom bocom,ne znam koliko je moguce to varanje na licu mesta,lakse doneses terasu kod mene.. 

- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
http://rajan.co.rs/pgs/aluminijum.html#Turbo Force piše:Treba mi alu mrezica sto se stavlja na branike, imala je da se kupi u jeep komercu ali na zalost vise ih nema, Pa ako neko zna de bi mogle da se nabave nek napise.
Djak pesak