Koji mobilni koriste FCS clanovi
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
@kubura
Arc S je vec stari model, preko godinu dana je na trzistu.
Pogledaj novije Sony modele ako hoces nesto iz Sony kuhinje (iskljucivo Sony, bez Ericsson u nazivu). Generalno bolji i jaci telefoni, za slicnu kintu sigurno dobijas bolji od Arc S, mozda ne iste dijagonale ekrana ali dobro...
Arc S je vec stari model, preko godinu dana je na trzistu.
Pogledaj novije Sony modele ako hoces nesto iz Sony kuhinje (iskljucivo Sony, bez Ericsson u nazivu). Generalno bolji i jaci telefoni, za slicnu kintu sigurno dobijas bolji od Arc S, mozda ne iste dijagonale ekrana ali dobro...
Fiesta!!
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Ja za nekih mesec dana uzimam Xperia Miro. Baš me zanima kakav je telefončić.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- mbole
- Poruka: 14989
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
A jel ti palo na pamet da pitas u Telenoru, posto je da ti oni otkljucaju telefon?bojan_kv piše:Da, da, kako da ne![]()
P.s. Zaboravih da napisem, sinoc svratim u neki servis da pitam koliko je dekodiranje za nokiu i lik mi odvali cifru od 20e, a telefon ne vredi vise od 40 e
Moze lako da ti se desi da guska u poslovnici bas i ne zna da je to moguce, ali insistiraj. ako se dobro secam trebalo bi da je reda 10 evrica, i onda nema nikakve budzevine, telefon je apsolutno "cist", nije budzen firmvare, nemas isti IMEI kao i njih 300 drugih...
Djak pesak 

- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ako joj nije hitno, Telenor otkljucava telefone uzete kod njih. Samo se malo ceka na unlock code, par meseci... Ako budes imao strpljenja dobices ga. Naravno, uslov je da je za taj telefon prosla ugovorna obaveza.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
jel koristi neko tablete ovde?
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Šarene pilule za lilule, ili...?
Ja sam od ranog jutra na njima
Ja sam od ranog jutra na njima

Poslednja izmena: totti, na dan subota, 6. okt. 2012. u 16:55h. Ukupno izmenjeno 1 put.

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
xaxaxax..tablete 

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Me...RS_cabrio piše:jel koristi neko tablete ovde?
-
- Ljubitelj životinja
jel koristis navigaciju?
-
Da,navigacija odlicno sljaka,ubacio sam najnovije mape...
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Videcu ovih dana sta cu da uradim. Svakako svraticu do telenora da pitam, a ne setih se ono vece da pitam onu ljubaznu seku kod koje sam uzeo nov telefondule0911 piše:Ako joj nije hitno, Telenor otkljucava telefone uzete kod njih. Samo se malo ceka na unlock code, par meseci... Ako budes imao strpljenja dobices ga. Naravno, uslov je da je za taj telefon prosla ugovorna obaveza.

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
-
- Ljubitelj životinja
Predpostavljam da koristi Igo My Way? Da li si ga nekada poredio sa IGO 8?vucki piše:Da,navigacija odlicno sljaka,ubacio sam najnovije mape...
-
Da,igo my way,nisam ga uporedjivao...
-
- Ljubitelj životinja
meni na telefonu izgleda ocajno lose u odnosu na Igo 8 na navigaciji. Razmisljam da uzmem neki manji tablet da bi imao i net umesto navigacije,ali vidim da izbor spada na Myway koji mi se vizuelno zaista ne dopada
- error
- Rođa
- Poruka: 320
- Član foruma od: nedelja, 30. avg. 2009. u 22:41h
ja sam skoro uzeo kineza huawei g300
radi full
samo su slike očajne
pišam se u svih 5 megapixela
radi full
samo su slike očajne
-
- Ljubitelj životinja
nego jel kad vozis ima da ti pise kojom se brzinom kreces i paralelno pokazuje koliko je ogranicenje na tom delu puta?vucki piše:Da,igo my way,nisam ga uporedjivao...
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
E bas sam i ja razmisljao o tom telefonu jer imam huawei U8500 i kamera od 3,15 mp je isto ocaj, pa sam mislio da ga menjam za taj jer sam se nadao da je kamera dobra.error piše:ja sam skoro uzeo kineza huawei g300
radi full
samo su slike očajne

Pre njega sam imao soni ericson K800i i to mi je bio ubedljivo najbolji telefom u zivotu, a kamera od 3,15 mp je razbijala i sad jos ne mogu da ga prezalim.

Interesuje me koji telefon ima priblizno dobru kameru, po mogucnosti sa blicom, a da nije preskup?
P.S. mislim na to da na kompu slika izgleda korektno i upotrebljivo, barem kao sto je bila sa k800i.
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ja imam Nokiu 700, i prezadovoljan sam kvalitetom slika. Jedina mana je sto nema auto focus, mada i bez njega su slike jako dobre.
Ove slike su slikane sa njim http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 00#p214236
Ove slike su slikane sa njim http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 00#p214236
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Mnogo je bitnije socivo (i autofocus) od gigapixela. po meni, nokia N82 je the best. Na njenom ekranu slike nisu nesto, ali kad se prebaci u comp, nema razlike u odnosu na prave apaate, tipa Olympus mju itd. Sta ce kome vise od 2-3MP, pogotovo 5MP, osim ako ne radi plakate ili naslovne strane, nikad mi nece biti jasno.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ko kad bi rekli da nikom ne treba auto sa vise od 50ks da bi vozio, jel tako Vladane? 

-
Ima bre pokazuje brzinu I znakic sa upozorenjem ogranicenja,bas cu da ti slikam da vidis kako izgleda...RS_cabrio piše:nego jel kad vozis ima da ti pise kojom se brzinom kreces i paralelno pokazuje koliko je ogranicenje na tom delu puta?vucki piše:Da,igo my way,nisam ga uporedjivao...
-
- Ljubitelj životinja
ajd slikaj. Ja trazim po netu i gledan npr ovoga, izgleda totalno socijalno bez opcija kao onaj Igo amigo.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
milan_gt piše:ko kad bi rekli da nikom ne treba auto sa vise od 50ks da bi vozio, jel tako Vladane?

Za fotku koju će neko da okači na forum, FB profil ili slično? 5MP je overkill. Za kvalitet slike je daleko bitniji kvalitet senzora, nego napucani broj megapiksela. Džabe mi slika od 100MP ako je mutna, preeksponirana, sa hromatskim aberacijama i slično.
Na Android platformi do sada sam - iz prve ruke - zadovoljan kakve slike prave Sony i Motorola, pa i to ne za svaki uređaj podjednako. Samsung Galaxy S je isto vrlo pristojan, po onome što mogu da vidim na netu. Buranija tipa Huawei ili HTC

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Jel rukovao neko sa Motorolom Fire XT311? Pojavila se u mts-u pa mi deluje zanimljivo za dinar...
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Naravno da nije tako. Ali prihvatam salu.milan_gt piše:ko kad bi rekli da nikom ne treba auto sa vise od 50ks da bi vozio, jel tako Vladane?