Pošto sam od skora (3 dana
Fiesta 1.1 `96
- VladimirKI
- Poruka: 30
- Član foruma od: subota, 22. sep. 2012. u 09:38h
Fiesta 1.1 `96
Pozdrav svima na ovom forumu od Vladimira iz Kikinde.
) postao vlasnik Forda Fieste a da na bih googlao i lutao po netu registrovao sam se ovde u nadi da ću najkompetentnije odgovore naći od samih vlasnika Fordova (Fiesti), a verovatno i od majstora koji održavaju iste.
koji je najbolji auto-NOV!
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Fiesta 1.1 `96
Dopunio sam ti predstavljanje prema nadimku (vladimirKI), pretpostavljam da je to tačno?
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- VladimirKI
- Poruka: 30
- Član foruma od: subota, 22. sep. 2012. u 09:38h
da tačno je, hvala na pomoćiBojanM piše:![]()
![]()
Dopunio sam ti predstavljanje prema nadimku (vladimirKI), pretpostavljam da je to tačno?
koji je najbolji auto-NOV!
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ne bi bilo loše da prelistaš pravilnik, to je polazna tačka za "kućni red" foruma. http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=49
Između ostalog, videćeš tamo da nema potrebe da citiraš poruku koja se nalazi iznad tvoje, pošto se podrazumeva da na nju odgovaraš.
Između ostalog, videćeš tamo da nema potrebe da citiraš poruku koja se nalazi iznad tvoje, pošto se podrazumeva da na nju odgovaraš.
pozdrav, Bojan
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2802
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h