Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Igra World of Tanks

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Igra World of Tanks

Poruka od Iosis » sreda, 26. sep. 2012. u 20:50h

Ideš na kabal ili wireless ruter?

EDIT:
Ala sam izgorio!!! :diablo: :diablo: :diablo: :suicide: :suicide: :suicide:
Sa KV-1S sam ispalio 5 granata, i svaka jebena granata je promašila, osim jedne, a i ta jedna je samo pokidala gusjenicu na onom skrnavom VK28001. Na kraju me taj VK uništio. EEEEEE pa light tank da me uništi, moja ni jedna granata nije pogodila. E pa da mi je uhvatiti onog ko je pravio ovu igru, pregazio bih ga tenkom i to gazio dok ga ne ugradim u beton pa ostane samo slika na betonu od njga! :mad: :diablo:

EDIT2: Evo sad opet totalno druga priča, skrco sam 5 komada. Mapa Himelsdorf, ako znate ona željeznička stanica, sada nije zakrčen ulaz nekim šutom, nego se može ući. Idealno mjesto za čekanje onih koji dođu da zauzmu bazu, sakriven od artiljerije, a vidiš sve oko sebe. :) Zavučem se tu pa jednog po jednog. :woohoo:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

m_peki
Poruka: 561
Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h

Poruka od m_peki » sreda, 26. sep. 2012. u 23:26h

Kabal

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » sreda, 26. sep. 2012. u 23:39h

Iosis piše: Nego koliki vi imate ping?
Kod mene se kreće između 140-180. Prije je bio takav mislio sam da je do interneta jer sam imao Telekomov ADSL 1.5 Mbps, a drugar isto na Telekomovom ADSLu od 4 Mbps ima oko 40. Od prije par sedmica imam SBB na 10 Mbps i ping mi ostao isti. Nekad zaista bude iritantno kad se popne do 180 ne možeš nikoga pogoditi.
Ping ti zavisi i od čvorišta preko kog ti ide modem. Šta kaže Speedtest, koliki je tamo ping? Uvez možeš da pozoveš i SBB da ti oni provere koliki ti je ping.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 26. sep. 2012. u 23:57h

Našao sam u čemu je fazon. Kada mjerim na speedtest.net do Beograda ping je 16 ms, kada mjesrim u Evropi npr. Frankfurt ping je 42 ms, a kada sam izmjerio na server u Americi ping je 162 ms, čak ni download ne dobijem 10, nego 7 i nešto Mbps. A pošto igram na američkom serveru zato i imam toliki ping. Drugar igra na evropskom, a predpostavljam i ti. Tako da ne mogu imati manji od ovog. :doh: :/
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

bossko77
Poruka: 1378
Član foruma od: petak, 13. feb. 2009. u 01:44h

Poruka od bossko77 » četvrtak, 27. sep. 2012. u 00:36h

i meni je ping ispod 60, na kablovskom modemu ...treba da predjes na eu server ..heh al sada ti je kasno... :doh:
SlikaSlikaSlikaSlika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 27. sep. 2012. u 00:56h

Pa nešto u klanu pričaju kao da bi trebali preći, ne znam na koju foru.

Sharpshooter
Poruka: 5111
Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h

Poruka od Sharpshooter » četvrtak, 27. sep. 2012. u 09:38h

Iosis piše:Ideš na kabal ili wireless ruter?

EDIT:
Ala sam izgorio!!! :diablo: :diablo: :diablo: :suicide: :suicide: :suicide:
Sa KV-1S sam ispalio 5 granata, i svaka jebena granata je promašila, osim jedne, a i ta jedna je samo pokidala gusjenicu na onom skrnavom VK28001. Na kraju me taj VK uništio. EEEEEE pa light tank da me uništi, moja ni jedna granata nije pogodila. E pa da mi je uhvatiti onog ko je pravio ovu igru, pregazio bih ga tenkom i to gazio dok ga ne ugradim u beton pa ostane samo slika na betonu od njga! :mad: :diablo:

EDIT2: Evo sad opet totalno druga priča, skrco sam 5 komada. Mapa Himelsdorf, ako znate ona željeznička stanica, sada nije zakrčen ulaz nekim šutom, nego se može ući. Idealno mjesto za čekanje onih koji dođu da zauzmu bazu, sakriven od artiljerije, a vidiš sve oko sebe. :) Zavučem se tu pa jednog po jednog. :woohoo:
Ne leži svaka mapa svakom tenku. Na tim gradskim mapama (Himelsdorf, Ensk, itd) mnogo više odgovaraju ruskim teškašima. Uglavnom zbog alfa damage-a i uniformnog prednjeg oklopa, dok po meni američki teškaši su tu najviše u gubitku. Nema mesta za hull down poziciju, pa ih onda svako buši. Takođe borbe se vode na malom rastojanju, pa ne/preciznost ruskih topova ne dolazi do izražaja.

Kada sa IS-3/8 upadnem na neku takvu mapu samo proradi blagi osmeh.
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks

bossko77

Poruka od bossko77 » četvrtak, 27. sep. 2012. u 09:41h

u sustini moze..da vam admini prebace nalog sa jednog servera na drugi...sad gledam update 8.0 mislim da od danas radi u igri , napokon su francuze malo zaklali , a bogami i americke TD zadnji tier...
SlikaSlikaSlikaSlika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 27. sep. 2012. u 10:32h

Najgore što sam sa tim istim topom pogađao na daleko i to bez problema. Izgleda da su nešto barkali u ovoj verziji v 8.0.
Prije nisam volio Himmelsdorf, naročito kada me sa artiljerijom tamo ubaci. Ali sa ovim heavy i medium tenkovima mi se sviđa. Naravno ne idem na ono brdo, niti među zgrade, najviše volim otići tamo na prugu i čekati žrtvu. :)

Sharpshooter

Poruka od Sharpshooter » četvrtak, 27. sep. 2012. u 11:50h

Na Himmelsdorf-u u novom encounter modu, mora, ali mora da se zauzme brdo ili barem da se zadrže dovoljno dugo, kako bi tvoj tim cap-ovao bazu. Pošto se cap-uje 3-4 puta sporije nego u regularnom modu, najčešće se dešava da tim koji osvoji brdo i pritom eliminiše 4-5 protivničkih tenkova, stigne onda sa obe strane do zastave i lagano opkoli i masakrira preostale protivnike.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 27. sep. 2012. u 14:20h

Znam, to je na svim mapama koje imaju takva pravila da na nekom mjestu se odigra odlučujuća bitka.
Samo što sam na to brdo išao 2 puta i oba puta sam tako spušio da mi se više ni ne ide.

U takvim igrama imam neku taktiku. Ako sam top tier tenk u meču onda idem na odlučujuću bitku. Npr. kada uzmem KV-1S pa budem na vrhu liste. Tada znam da imam šanse protiv protivničkih hevija.
A ako budem ja tier 5 ili 6, pa igram protiv tier 7-8, onda idem da čuvam bazu, ne zauzimam je nego se zavučem za neku stjenu/kuću/bilo šta, čekam da neki od protivnika laki ili srednji tenk dođe. Njih mogu uništiti.
U takvim mečevima ako teškaši u mom timu koji su tier 7-8 odrade dobar posao u odlučujućoj bitki onda je pobjeda naša 99%.

Sharpshooter

Poruka od Sharpshooter » četvrtak, 27. sep. 2012. u 14:51h

Taj KV-1S može opušteno da se bori protiv TIER VII i VIII heavy tenkova. Koliko se sećam imaš 122 mm D-5-T (ili neki sličan top) sa 175 pen i 390 dmg i brz si poprilično. IS-3 bušiš kroz telo od napred, KT u donju ploču i kupolicu na vrhu, VK kroz telo prolazi većina, T-32 je malo pipav od napred, a francuza bušiš pogledom. Taj KV-1S je naj naj OP tenk u TIER-u VI. Razmišljam da ga kupim samo da bi se iživljavao s vremena na vreme, nad nesrećnicima kada sam TOP TIER tenk u borbi. :diablo:

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 27. sep. 2012. u 15:26h

Hmmm, pa nije baš. Jeste jak, ali nije toliko. Ima zaeban top kojim možeš nekad da skineš čak i 400+ hp.
IS bilo koji možeš sa strane probušiti, od napred jako, jako teško. Uglavnom se odbije.
VK napred neće, isto se odbije ili samo kaže penetration, ali sa strane buši bez problema.
T-32, za njega nisam siguran, nisam imao mnogo borbi protiv njega, ali T34 teško buši čak i sa strane.

Možeš ići frontalno samo protiv svog tiera ili nižeg, ali ako se borim protiv jačeg onda idem da mu prođem iza ili sa strane.
Dobar je tenk, ja ga ne planiram prodavati, jer donosi solidne pare čak i bez premiuma. Posada mi je sva na 100%, uzeo sam kamuflažu, ono za popravljanje ako mi sjebu gusjenice da mogu brzo ih popraviti da se što prije maknem sa brisanog prostora.
Svakako ne planiram uplaćivati premium, tako da idem na IS toršio bih pare. Ovako kada skupim pare za IS ću da prodam možda onaj T49, pa uzmem IS, a sa KV-1S zarađivati pare.

Eh sad primjetim da su sa novom verzijom uradili zvuk da otkida. Kad dune neki veliki kalibar baš zvekne. :D

Sharpshooter

Poruka od Sharpshooter » četvrtak, 27. sep. 2012. u 18:10h

Jbg igrao sam i u beti, a bogami i sada sa ruskom heavy granom. Istina KV-1S nisam vozio (tada je bio nebitan), ali dobro znam mogućnosti tog topa. Generalno treba samo znati gde gađati. :)

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » četvrtak, 27. sep. 2012. u 18:33h

Napred teško probija TDove, jedino ako ga pogodiš u onaj otvor za vozača. Ali to je moguće ako si blizu i ako imaš vremena nišaniti. Ali sa 300 m teško je pogoditi prostor veličine 15x15 cm. :D
Sve u svemu, odličan tenk.

EDIT: Definitivno su nešto ujebali ovaj 122 mm sa ovim pečom. Prije mi ni jedan francus nije mogao ništa, bušio sam ih ko sir. A sada sa 2 metra nisam ubio B1G, nego on mene. Ebo im otac mater ludu, šta su radili. Na spisku izmjena nisam vidio da su nešto radili, ali meni izgleda kao da jesu.

Ovo se desi kad odeš više nego što treba. :D

Slika
Dole je bio IS kojem sam htjeo da prođem sa strane i odozgo ga okinem dok dvojica iz mog tima ga zamajavaju napred. No jbg, pošto sam iznad njega treba tenk nageti ka napred da bi mogao dovoljno spustiti cjev. I aj još malo, još malo i prc, spadnem. Ali ipak sam uspio jednom okinut IS, ali on je mene dokusurio. :D

Sharpshooter

Poruka od Sharpshooter » petak, 28. sep. 2012. u 09:58h

Odličan je patch. Igra stvarno izgleda mnogo bolje. Malo preteruju sa osvetljenjem, ali se to sve da naštelovati. Najviše što me nervira je to što sa improved grafikom Anti-aliasing ne može da se uključi, samo onaj ubogi FXAA (ili koji već). Zbog nedostatka pravog Anti-aliasing ivice, a pogotovu cevi izgledaju krzavo barem meni.

Extra je nova statistika posle bitke, kao i osećaj tokom vožnje tenka. Najiritantnija stvar je "klackanje" tenka kada krećeš i kada staješ. Bukvalno moram da sačekam 1-1,5 sec da se smiri cev kada staješ. Čak sam počeo da ram-ujem sa T-44 čisto zbog osećaja, kada ga zakucaš u punom trku, pa ga odbaciš 10m.

Sve u svemu odličan patch.

bossko77

Poruka od bossko77 » petak, 28. sep. 2012. u 10:26h

Mogo je zanimljivije za igru sad...obicno omam spore tenkove sad mogu samo da ih spustim sa litice i ne moram da kruzim....
juce sam se na Cliffu sa t50 popeo na vrh desnog brda i odatle gadjao sve zive..hehe ,a niko me nije ocekivao tu ..a pogled je woooow :bravo:
Slika
kod ove kucice na desnom brdu sam bio :D
SlikaSlikaSlikaSlika

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 28. sep. 2012. u 13:05h

E kad si već kod tog guranja, sada mi se sviđa što možeš one male tenkiće koji mi nekada zaistu na nerve sa svojim ulatenjem i presjecanjem puta.
Dešavalo mi se često da ovi u mom timu npr. ELC ili T-50 i slični ulete isper, a ja idem sa KVom, pa ga udarim, em što me i onako sporog uspori još više, a skinem mu hp pa mi kasnije oduzima exp i novac. Juče igram i zaletio se ja sa KVom kad meni ELC presjeca put, ali nije uspio, nego sam ga pokupio bočno i tako ga gurao jedno 20-30. hahahaha

A klackanje jeste iritantno, ali je i realnije. Ne znam da li vam se desilo da ste između kolosjeka, ali tako ukoso da vam je na lijevom kolosjeku prednji lijevi dio tenka, a na desnom zadnji desni. I tako se klacka stalno. To sam primjetio tek kada sam zumirao skroz, vidim nišan se pomjera gore dole, a ja držim ruku mirno. Tek kada sam se pomjerio onda se smirio.

Wow, mogu misliti kakav odozgo pogled. :D
A jedan je juče spao, mapa El Haluf, zaletio se on, mislio da je spust, kad ono malo morgen litica. Samo je zvekno dole i skinu pola hp. hahahaha

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 30. sep. 2012. u 13:42h

Ala sam ovu partiju odvalio. :D

Slika
Krivo mi samo što nisam i onog KV-1S smakeo, zvekno u nejga dve granate, ostalo mu 1%, dok sam napunio neko ga drugi uništio.

bossko77

Poruka od bossko77 » nedelja, 30. sep. 2012. u 20:00h

heh u startu nisam video da je dupli exp...vec sam bio u soku...lepo si ih isprasio...nesto su zeznuli sa zadnjim patchom...tesko uzimam scout ..mnogo teze nego radije.. :(
a ovaj ej definitivno kralj ni sam nije verovao sta se desilo... :D

[youtube][/youtube]
SlikaSlikaSlikaSlika

m_peki

Poruka od m_peki » četvrtak, 4. okt. 2012. u 09:18h

Evo jedna za dobro jutro.

Slika
upload photo

bossko77

Poruka od bossko77 » četvrtak, 4. okt. 2012. u 15:41h

Ti bas imas finansijskih problema sa nalogom... :(
SlikaSlikaSlikaSlika

m_peki

Poruka od m_peki » četvrtak, 4. okt. 2012. u 16:16h

Sto jel bi t rebao da imam vise para. A mozda i nisam neki igrac pa zato.

bossko77

Poruka od bossko77 » petak, 5. okt. 2012. u 00:41h

ne znam dal bi trebao vise para al vidim da ti fali jer prvi put vidim garazu sa ne popravljnim tenkovima, a to def nema veze sa nacinom na koji igras ;)
SlikaSlikaSlikaSlika

bossko77

Poruka od bossko77 » petak, 5. okt. 2012. u 00:50h

evo moj doprinos od pre neki dan
Slika
SlikaSlikaSlikaSlika

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“