Vredi li kupiti ovaj modeo tdci
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: ponedeljak, 13. avg. 2012. u 23:54h
Vredi li kupiti ovaj modeo tdci
Trazim nesto od forda da kupim pa mi ne ide bas najbolje prodaja mog auta tako da sam zvao ovog lika sto prodaje ovog mondea karavana tdci 130 ,imam par pitanja dali vredi da se kupi ovaj auto na satu pise da ima 214.000 vidim da je malo oguljena farba sa vozaceve maglenke i far je zamagljen pa me brine da nije bio udaren,covek kaze da je on taj auto uzeo u kompenzaciji i ne zna nista o tome,ide lepo utegnut,lepo pali,klima radi...u zameni trazi 3500 nasli smo se da dam moj i jos 1700 evra sta mislite o ovom mondeu? http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... _tdci_ful/
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Vredi li kupiti ovaj modeo tdci
ima tema zanimljivi oglasi za fordove..
nije skup, prednji branik moz' biti fabricki nego je veci problem nazad, zadnja leva i desna vrata se uklapaju boze sacuvaj..kao i gepek..ko da ga je usukao negde
nije skup, prednji branik moz' biti fabricki nego je veci problem nazad, zadnja leva i desna vrata se uklapaju boze sacuvaj..kao i gepek..ko da ga je usukao negde

- Neša
- VIP
- Poruka: 5041
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Treba mi pomoc! Vredi li ovaj Mondeo i da li je normalno da ovo vozacko sediste ovoliko propadne na 167000km
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ad-image-4
http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... ad-image-4
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- milan_gt
kozna kremasta sedista su najbolja za odredjivanje km..npr crna kozna su posle 100k i dalje kao nova..a za kremasta ajd da kazes da se na toj km vidi da su koriscena..dok je ovo bas dosta korisceno..kao i rucica menjaca..dok volan na toj km ne treba da bude gladak nego i dalje da ima pore od koze..
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Presao je vise, a koliko vidim sedista su vise prljava nego pohabana. Ja cenim da ima oko 220k km.
Inace je veoma relativno ocenjivati kilometrazu po sedistima, bila ona crna ili bez. Kad sam gledao neke primerke Mondea na mobile.de sa 350k i 200k, maltene da nema razlike, bar sto se enterijera tice. Generalno nema previse pravila, zavisi i kad je i kako auto vozen, jer ce se sediste brze pohabati ako se vozi auto pretezno na kratkim relacijama i stalno ulazi/izlazi. Na autoputu sednes i vozis 200km, nema sta da se pohaba.
Inace je veoma relativno ocenjivati kilometrazu po sedistima, bila ona crna ili bez. Kad sam gledao neke primerke Mondea na mobile.de sa 350k i 200k, maltene da nema razlike, bar sto se enterijera tice. Generalno nema previse pravila, zavisi i kad je i kako auto vozen, jer ce se sediste brze pohabati ako se vozi auto pretezno na kratkim relacijama i stalno ulazi/izlazi. Na autoputu sednes i vozis 200km, nema sta da se pohaba.
Fiesta!!
- Neša
- VIP
Dvoumi se drugar izmedju Stila multijet 120ks 2006.g i ovog Mondea,nisam hteo da mu kazem ali verujte da sam se razocarao utiskom i voznjom Stila. Plus sto ga moj Mondeo dere i po pitanju performansi i osecaja i udobnosti u voznji...ali nisam hteo da mu kazem to. Tek sa tdci nema sta da trazi,jedino sto mu je Mondeo skuplji za odrzavanje mada ne nesto preterano.
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- milan_gt
vodi ga da proba..obavezno..
a sta znaci skuplje odrzavanje?
a sta znaci skuplje odrzavanje?
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Stilu moraš da izmenjaš sve nosače motora, da bi ga doveo na nivo Golfa 2 što se tiče buke u kabini...

- dax92
-
- Poruka: 7592
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Neso, pricao sam sa vlasnikom ovog Mondea, hteo sam da ga gledam jos ranije, pa nikako da odem. Ako hoces, mogu da odem i malo bolje da ga pregledam, blizu mi je. U glavnom, secam se da mi je rekao da su i zmajac i dizne zamenjeni (ne zbog prodaje, nego znacajno ranije), i da ga prodaje samo zato sto hoce noviji auto. Ako su i dizne i zamajac menjani, onda je lako verovatno i da je presao znatno vise, ili da nije dobro odrzavan. Ovako lepo izgleda na slikama.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Neša
- VIP
Ako bi mogao sutra da ga pogledaš to bi bilo fantastično,da ne bi potezali toliki put ako je loš auto. Naravno častili bi nešto za utrošeno vreme
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- dax92
-
Sutra radim do 17, pa cu zvati u toku dana coveka da pogledam auto.
Mislim da imam jos uvek broj u telefonu.

Mislim da imam jos uvek broj u telefonu.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- dax92
-
Mislim da je bolje sto sam prvo ja otisao da pogledam auto.
Iskreno, meni je postao totalno nezanimljiv kad sam pogledao par "sitnica". Docekao me je auto izvezen napolje iz garaze, sa zadnjom levom gumom skoro potpuno praznom (pritisak turbine je znatno veci od pritiska u gumi
). Nisam primetio tragove vecih havarija, sem sto je i napred i pozadi po malo cuknut. Cisto da se branici na nekim delovima iskrive i malo napuknu. Kad sam video auto sa izduvanom gumom, pomislio sam da necu moci da ga probam u voznji, i posle par minuta price covek meni sam nudi da provozam auto tako
. Ja reko' dobro, kad njemu ne smeta, boli me uvo.
Kad sam upalio auto, motor je prilicno nemirno radio, i prilikom gasenja, dosta se zatrese. Kaze mi da treba da se menja nosac kod menjaca (koji se cuje jako glasno), i lezaj na desnom tocku koji struze kao da guma kaci od nesto. Volan je poprilicno izlizan (onaj srebrni deo na krakovima je dosao do bele povrsine ispod farbe ili cega vec), papucice necu ni da komentarisem... Rucna mora da se povuce do kraja da bi drzala, prednji diskovi moraju da se manjaju, felne su mnogo izgrebane, gume su 225/50 r17 (da, dobro sam procitao).
Vrhunac mi je kad covek kaze da je sa svim tim stvarima koje treba da se menjaju on isao u Grcku pre mesec dana na more.
Ima jos par sitnica koje su mi jos zapale za oci, ali mislim da je ovo dovoljno za odvracanje od gledanja tog Mondea. Ja sam se jako razocarao, jer je i meni bio interesantan.

Iskreno, meni je postao totalno nezanimljiv kad sam pogledao par "sitnica". Docekao me je auto izvezen napolje iz garaze, sa zadnjom levom gumom skoro potpuno praznom (pritisak turbine je znatno veci od pritiska u gumi

Kad sam upalio auto, motor je prilicno nemirno radio, i prilikom gasenja, dosta se zatrese. Kaze mi da treba da se menja nosac kod menjaca (koji se cuje jako glasno), i lezaj na desnom tocku koji struze kao da guma kaci od nesto. Volan je poprilicno izlizan (onaj srebrni deo na krakovima je dosao do bele povrsine ispod farbe ili cega vec), papucice necu ni da komentarisem... Rucna mora da se povuce do kraja da bi drzala, prednji diskovi moraju da se manjaju, felne su mnogo izgrebane, gume su 225/50 r17 (da, dobro sam procitao).
Vrhunac mi je kad covek kaze da je sa svim tim stvarima koje treba da se menjaju on isao u Grcku pre mesec dana na more.

Ima jos par sitnica koje su mi jos zapale za oci, ali mislim da je ovo dovoljno za odvracanje od gledanja tog Mondea. Ja sam se jako razocarao, jer je i meni bio interesantan.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- milan_gt
ja videh da su baloni al reko ucinilo mi se.. 

- dule0911
-
- dax92
-
Sara im je dosta dobra, a rekao bih da su zimske. Nisam mnogo zagledao gume, jer su mi bile manje interesantne pored desetina drugih detalja. 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- Neša
- VIP
Hvala ti! Neverovatno,a slike kazu sve najlepse...
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- dax92
-
Nema na cemu!
I ja sam ga dugo gledao na slikama, i odusevljavao se kako izgleda (ne bas bukvalno, ali jako lepo izgleda na slikama). Uzivo skoro cista suprotnost!

I ja sam ga dugo gledao na slikama, i odusevljavao se kako izgleda (ne bas bukvalno, ali jako lepo izgleda na slikama). Uzivo skoro cista suprotnost!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- dule0911
-
Da, jesu dobre sare, ali su zimske.
Letovao je u istom mestu gde sam ja bio u Grckoj, spazio sam ga tad i video da nije bas nesto. A ako je u tom stanju vozio do Grcke, samo to ti je pokazatelj da ga treba izbegavati.
Letovao je u istom mestu gde sam ja bio u Grckoj, spazio sam ga tad i video da nije bas nesto. A ako je u tom stanju vozio do Grcke, samo to ti je pokazatelj da ga treba izbegavati.
Fiesta!!
- dax92
-
Nosac motora koji je kod menjaca (ako sam ga dobro razumeo sta je pricao) ne crkao, i uzasno se cuje. KAze da je oguglao na to, i da tako vozi vec duze... Pa isao i do Grce sa tim...
Samo to je meni dovoljan pokazatelj da nije dobro odrzavan. A kaze da je zamenio set kvacila (ne zna koji je stavljen), i dizne su (naravno) nove.

Samo to je meni dovoljan pokazatelj da nije dobro odrzavan. A kaze da je zamenio set kvacila (ne zna koji je stavljen), i dizne su (naravno) nove.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8364
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
I ja ga pogledao i provozao, a autu je inače istekla registracija. Pored tvojih zapažanja imam ja još zamjerki:
Pored toga sa desne strane kod malog kaiša je sav musav od ulja, mada su kaiševi vidi se menjani.
Leva štopaljka nedostaje sam špic pa je i za vlagu dozvoljen ulaz u nju.
Peta vrata imaju pomorandžinu koru (farbana iako je boja pogodjena).
Grede i napred i pozadi dobre, mada su ko što dax reče branici isčukani.
Napred lip polomljen mada se ne vidi baš ako ne zagledaš i nema donju plasriku za zaštitu motora.
Amori su za promenu jer se propinjei zna da zaljulja.
Gas lepo prima, ali na leru radi promenjivo, a zna da spusti i obrtaje na 750 i tu ih drži neko vreme.
Prilikom paljenja obrtaji idu na 1300 pa se spuste na oko 800 i kusur, skazaljka je tačno na pola izmedju 750 i 1000.
Limarijski nije loš sem sitnijih oštećenja a jedino veće je ulubljenje na krovu blizu vozačevih vrata.
Na svetlima ispod suncobrana nema prekidača iako rade kada ih ''uključiš'' šrafcigerom
.
Na instrument tabli neradi sijalica za desni migavac, sve ostale pali pri kontaktu.
Dečko pristaje da se odveze na dijagnostiku, mada je problem jer nije registrovan.
Auto mu je održavao drugar i pored svih ovih mana on ga ne bi dao ispod 4600
Pored toga sa desne strane kod malog kaiša je sav musav od ulja, mada su kaiševi vidi se menjani.
Leva štopaljka nedostaje sam špic pa je i za vlagu dozvoljen ulaz u nju.
Peta vrata imaju pomorandžinu koru (farbana iako je boja pogodjena).
Grede i napred i pozadi dobre, mada su ko što dax reče branici isčukani.
Napred lip polomljen mada se ne vidi baš ako ne zagledaš i nema donju plasriku za zaštitu motora.
Amori su za promenu jer se propinjei zna da zaljulja.
Gas lepo prima, ali na leru radi promenjivo, a zna da spusti i obrtaje na 750 i tu ih drži neko vreme.
Prilikom paljenja obrtaji idu na 1300 pa se spuste na oko 800 i kusur, skazaljka je tačno na pola izmedju 750 i 1000.
Limarijski nije loš sem sitnijih oštećenja a jedino veće je ulubljenje na krovu blizu vozačevih vrata.
Na svetlima ispod suncobrana nema prekidača iako rade kada ih ''uključiš'' šrafcigerom

Na instrument tabli neradi sijalica za desni migavac, sve ostale pali pri kontaktu.
Dečko pristaje da se odveze na dijagnostiku, mada je problem jer nije registrovan.
Auto mu je održavao drugar i pored svih ovih mana on ga ne bi dao ispod 4600

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
- dax92
-
Pominjao je da je jos neko danas dolazio da ga gleda, ja pomislio da baronise covek.
Sad se secam da je i napred maska sa jedne strane zasrafljena obicnim srafom koji busi ili lim ili neku plastiku dole, i maska je na jednom mestu pukla.
Mislim da kad bi otisao na dijagnostiku da bi kompjuter dobio virus od gresaka!
Da, i cenu je spustio toliko zato sto je istekla registracija!

Sad se secam da je i napred maska sa jedne strane zasrafljena obicnim srafom koji busi ili lim ili neku plastiku dole, i maska je na jednom mestu pukla.
Mislim da kad bi otisao na dijagnostiku da bi kompjuter dobio virus od gresaka!

Da, i cenu je spustio toliko zato sto je istekla registracija!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8364
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Ja ga naterao da odvrne šraf, ebiga posle nam je taj šrafciger trebao da palimo svetlo ispod suncobrana
.

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
NE BRŽE OD ŽIVOTA!