Al' sedišta su ekstra.
Idem da nadjem neku temu o dizel fiestama; ako ne nadjem, idem da otvorim novu. Moram da znam nešto o tim dizelima, hoću sutra da idem da vidim auto.
A za PS, šta je to pm? ? Jel' to kao pp ?

Van piše: ...за све те буђаве фордове
Cini mi se da je ova fiesta i prosle god bila na prodaju,ja sam tada prodavao svoju fiestu pa mi se bas zato i cini da je tada bila u prodaji! ako sam u pravu onda je covek verovatno ocajan sto je ne moze prodati.baba piše:Kad smo već kod ovoga, takodje pokušavam da za ženu nabavim uskoro fiesticu, ide joj rodjendan, mada je važnije ipak da nadjem dobar auto, nego da to bude što pre... Pa tako gledah i ja oglase, i da ne ponavljam isto i mišljenje delim s vama, osim što moram da pretpostavim da ona s viacar placa, mada mi je lepa, verovatno ima preko 200k km.
Za oko mi je zapela i ova, svidja mi se oprema i enterijer, pogotovo sedišta, mada mi se ne svidja godište i ona glupa imitacija drveta na tabli. Izgleda mi ekstra očuvano, šta mislite? http://www2.polovniautomobili.com/auto_ ... 6_v/189890
I mada dosad nikad nisam razmišljao o "naftarici", iskrsava mi jedna fiestica u komšiluku koja će se prodavati,2001 ali dizel, a pošto veze nemam o dizelima, moram nekog da pitam (;)) koji dizel motori idu u to doba u fieste, je li onaj 60 KS isti kao i u mk3?
p.s. Markedjani, jesi li isti onaj Markedjani što maltretira opelovce na njihovom rodjenom forumu?